![]() |
2 Załącznik(ów)
Gruzja przywitala deszczem ale jedzenie wynagradza.
|
:D miesiąc temu robiłem podobny program. Obok w.drugi. basenie ktoś siedzi? A w przebieralni brakuje deski?
|
Cytat:
W drugim basenie tak - my tez siedzielismy. W przebieralni brakuje deski i to nie jednej |
Przyjechali niemce i zabrali deski do palenia. Ponoć normalne wedlug Ruskiej propagandy :D
|
Taaa, wódkę jeszcze wypili i jako ostatni spać chodzili. Na targowisku w dziale materiałów budowlanych jest fajna knajpa z tanim piwem i dobrym żarciem. Spędziliśmy tam ładne kilka godzin. I się dowiesz co i gdzie można zobaczyć.
|
Cytat:
Bikentia's Kebabery https://maps.app.goo.gl/YUQcsSKsXdVcbKjH6 |
Heja,
Żeby nie zakładać kolejnego wątku. Robimy właśnie krótki wypad do Kutaisi i chciałem podpytać czy może ktoś ostatnio bywał tu i chciałby się podzielić jakimiś ciekawymi miejscami - bo odkrył coś ciekawego, nowego, nowymi knajpami z dobrym jedzeniem, fajnymi noclegami w centrum. Pomimo że się tam bywa to z roku na rok z miesiąca na miesiąc może coś być nowego - stąd pytanie. Pozr Przemo |
W sumie ciekawy wątek, to podepnę się i ja. Ja jeszcze nie byłem, a może zabrał bym swoja na jakiś krótki wypad.
Jak teraz wygląda kwestia lotu? Czym najlepiej? Pozdro Andrez |
wizzair
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |