![]() |
Bardzo subiektywnie, KTMy są jak dla mnie tak potwornie paskudne, że nawet jakby kosztowały połowę ceny CRF1100 to bym nie wziął. Dopóki trzymają się tego, subiektywnie obrzydliwego ryja, nie kupię!!!
|
1190 taki paskudny nie jest. Te alieny 1290 to wizualna porażka.
|
Zgodzę się z Emkiem.
Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka |
Obrzydliwe jak dla mnie, multiple ma 2 kołach, podkreślę subiektywnie, nie mam na celu obrażać nikogo kto ma inne zdanie o KTMach.
|
No nie rozumie.
Fakt, że Kateemy w ostatnich 10 latach mam wrażenie, że lekko zniewieściały by być za dość europejskim normom i powiedzmy pasować z lekka rozmiękłym potencjałm odbiorcom. A że brzydkie? Jeśli nijak się to ma do własności użytkowych to takie argumenty są, jak by to grzecznie ująć, słabe. |
No jak KTMy Rajmundzie zniewieściały to naprawdę nie potrafię określić co się stało z CRF1100 😄.
|
Stylistyka jest specyficzna ale przynajmniej robi wrażenie. Ja to uznaję za cechę a nie wadę tych motocykli. Zgodnie z zasadą nie ważne jak się o nas mówi byle się mówiło ;)
|
Zależy kto się czym kieruje w życiowych wyborach. Dla mnie Twoje kryteria mogą być słabe. Dopóki mam wybór nie kupię / nie wybiorę pojazdu który jest w mojej subiektywnej ocenie paskudne.
|
Panowie o gustach się nie dyskutuje , ja na ten przykład jak jeżdżę KTM to zakładam ciuchy BMW , z kolei jak jeżdżę Gs-a to wraz z żoną zakładamy ciuchy KTM , wywołujemy tym częste kontrowersje wśród innych motocyklistów -:) a najbardziej podoba mi się tekst . Cooo zmieniliście motocykl i na ciuchy nie starczyło .....
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
a mnie tam akurat wizualnie się nawet podobają...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |