![]() |
Hehe.
Wątek w Lejdies, o kobiecie na motocyklu, dość dynamiczny , i żadna z naszych dziewczyn się nie wypowiedziała... Mają pewnie lepsze rzeczy do robienia, niż bicia piany w Internecie. :) Śmiesznie wyglądacie z dalszej perspektywy :) |
Cytat:
|
Mazeniak, przypomnij mi ile osob ogladnelo Twoje liczne klipy z wypraw ? Jakos mi umknelo :)
Fajne to.. g..o zrobilem, ale pojade laske, niech se nie mysli. Brawo chlopaki ! Trzymacie wciaz rowny poziom. |
Mazeniak ma być ładnie a nie rzeczowo. :D
Dziewczyna ma jaja bo widziałem jak sama dętkę zmieniała i za to ją szanuję. Ale czy filmy dobrze robi i ciekawe miejsca pokazuje to się nie znam. Mnie rajcuje sama jazda. |
Oglądałem kilka odcinków z tą babką.
Akademia policyjna, kilkaset km tuneli w NL też spoko. Dla mnie bardzo ciekawe, bo jak się to widzi z promu, to robi wrażenie. Fajnie babka sobie jeździ, ja idę na spacer. Czego i WAM czarnuchy dzisiaj życzę. |
Ciekawie ewoluuje forum podróżnicze: niektórzy oceniają, że inni/inne niewłaściwie podróżują i to niewłaściwie prezentują.
|
Zerkam czasami na jej przygody i bardzo milo spedzam wieczory :) szczegolnie podroz w strone Alaski Alaską .
Jak mawiaja mlodzi - daje suba i lajka. :):) Pozdrawiam |
Osobiście nie znam tego kanału, ale jak kiedyś przymierzałem się do Mongolii to dużo sobie wyniosłem ww. temacie z tuby tej kobiety.
Bo motocyklowo to nie koniecznie "miejscówki" grają a sama jazda, stan bycia w podróży. Czyli droga, jej przejezdność. Jak już mamy parcie na "odhaczanie miejscówek":) to te, które sobie sam znajdziesz za pomocą mapy, czy satelity. Najlepsze zaś w myśl zasady koniec języka za przewodnika, czyli na interakcjach z miejscowymi. Te z relacji to na końcu... Z zasady bardziej one mają służyć autopromocji twórcy. Jak to rosjanie mówią "wystawka". Pewnie i tutaj tak jest. Jednak nie ma co seksistowsko tego argumentować kol. delirium. GregoryS. Mazeniak miał tutaj swój topic. Myślę, że bardziej wartościowy od większości youtuberów. No, ale strzelił focha i pokasował. |
Niestety musiałem kilkanaście postów usunąć. Część z nich była tylko "nie na temat" a kilka łamało nasze zasady. Wcześniej wysłaliśmy kilka privów i pewnie moderacja wyciągnie konsekwencje wobec osób psujących atmosferę na forum.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |