![]() |
Kiedyś w sklepach sportowych z akcesoriami do nurkowania kupiłem spray zastępujący plucie do maski ��
Dobry patent na doraźne odparowanie szybki, niestety dawno tego specyfiku nie widziałem. |
Są dalej, kupiłem kiedyś anti fog firmy Arena do okularków pływackich, choć w przypadku właśnie okularków wolę inne metody. Te antyfogi zostawiają takie głupie powłoki.
Do szyby i blendy kasku podobnie jak Emek używam chusteczek nawilżanych, tyle że do czyszczenia okularów, kupionych w rosmanie za kilka zł. |
Ja używam zwykłej pianki do czyszczenia LCD, tanie i doskonale daje sobie radę.....
|
MOTUL HELMET VISOR CLEAN
Używam od wielu lat i sprawdza się genialnie. Kosztuje 20zł, kask czyszczę praktycznie po każdej jeździe i średnio pojemnik starcza mi na 2 sezony, więc koszty niskie. Żadnych smug, zarysować itp. na szybie i blendzie. Owady znikają po pierwszym przetarciu. |
piana do kasku
Każdy używa co mu pasuje i kupuje w takich pieniądzach jak chce ja mam taki produkt, który mi się od wielu lat sprawdza jeżdżąc motocyklem i nadal będę go używał ile by nie kosztował.
Służy nie tylko do czyszczenia kasków ale też plam z tapicerek monitorów itp. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |