![]() |
Ten typ tak ma i nic z powyższych. Wysoka kostka mocno pracuje w tym miejscu i stąd pęknięcia.
|
Mam u siebie ok 10 tys i jest podobnie. Pęknięcia pojawiły się jakiś czas temu i na razie nie postępują dalej. Ciśnienia też staram się pilnować. Jeżdżę wyłącznie solo. Opona niezła. Tył jest bardzo ok. Przód dramat.
|
Jak w większości asfalt to po co z takim szajsem się męczyć
|
Chcę ją dojeździć bo na szuterki mam czysetkę. Następne będą 70/30 szosa gravel. kupiłem jak jeszcze nie miałem maleństwa w garażu.
Właśnie otrzymałem odp ze sklepu:) Dzień dobry, Żywotność opon to średnio 5-6 tysięcy kilometrów. Reklamacje może Pan nam przesłać, my ją przyjmiemy, ale już teraz możemy Pana poinformować, że nie zostanie ona uznana. Formularz reklamacyjny w załączniku, do przyjęcia reklamacji potrzebny będzie również dowód zakupu (lub jego kopia). Pozdrawiamy Sklep CANIS LUPUS ul. Stanisława Zwierzchowskiego 7 (była ul. Dziadoszańska 10) 61-248 Poznań |
To pojechałeś , to tak jak reklamować klocki hamulcowe ze się przedwcześnie zużyły
|
Klocki reklamowałbym gdybym zauważył na nich pęknięcia.
Nie uważam, że takowe na oponach to powinna być normalka. Przed nimi miałem STRy i jakoś się pięknie zjechały bez pęknięć. |
Ale tam kostki nie ma.
|
Znaczy na wszystkich rodzajach/kostkach należy się spodziewać takich pęknięć?
|
Nie tylko kostka. Mnie tak popękał Mitas E08...
|
Normalna sprawa. Olać sikiem prostym. Dojedziesz ją do końca bez stresu ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |