![]() |
Lucky po to też to spotkanie aby oszacować ile tego jeszcze jeździ.
|
Przyjadą ci, co będą chcieli przyjechać Marrek. Trójki wymierają i dobrze, pora już na nie. Znam dwie Trójki w stanie, który kwalifikuje je do jazdy, jedna to Ltdka, a druga, to kolegi z forum, co składa ja od podstaw. Sam wiesz, że 3/4 trójek to szrocik. Jak przyjadę, to Ktłemem hee
|
Majo nie tłumacz się, masz pomysł to go realizuj.
Jak ktoś nie jest zainteresowany to może sobie jechać gdzie chce i czym chce. No chyba że stracisz wiarę w 03 i zrobisz ogólny. Decyduj. |
Dokładnie. Nie bijcie piany. Wszystko jest w pierwszym poście i wydaj mi się, że większość potrafi czytać ze zrozumieniem. Dalsze informację będą wieczorem.
|
I to jest zajebisty pomysł :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Moja trójka i trójka mojego brata chcą przyjechać . Jeszcze tylko kierownicy muszą załatwić wolny weekend . Jest nadzieja , że się uda . :at::at::zdrufko::kumbaya::blues: |
Z tymi deklaracjami proszę się pospieszyć bo nie chce zamawiać całego Agro. Prawdopodobna opcja spania w namiotach bez mediów.
|
apropo tego czytania ze zrozumieniem...jak się ma te 100ccm więcej, to persona non grata? czy trza np. jakiś dodatkowy litr napitków przywieźć w ramach wkupnego? jak coś, mogę poopowiadać sie jak się pożycza motory w Kolumbi, bo robiłem to przez rok przed covidozą ;p nawet filmik udało się nakręcić
https://www.youtube.com/watch?v=tTLXtI16oRA |
Majo wrzuć trochę szczegółów noclegowo żywieniowych może łatwiej pójdą deklaracje.
|
Aktualizacja w pierwszym poście.
|
Termin Maju, co to za termin bez uzgodnień ze mną :D
Damn :/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |