![]() |
Cytat:
|
Proszku się nie boje bo nie raz malowałem pokrywy zaworów w autach czy alusy. Bywałem czy da się to zrobić półśrodkami ale wyszło ze jednak to prawda ze tanie mięso psy jedzą i trzeba zrobić raz a porządnie. Komplet uszczelek i zrzucam dekle.
Pytanie czy składacie na samych uszczelkach czy zalecacie te uszczelki może jeszcze czymś potraktować? Matjas po szkiełku radzisz tylko bezbarwny? Nie wiem czysto będzie fajnie wyglądało bo w pracy mamy scierniwo matowe. Robi fajną satynę ale chciałbym jak najbardziej oryginalny look. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
po piaskowaniu klar wygląda zajebiście. oczywiście jeśli nie zrobisz tego śrutem tylko jakimś ludzkim ścierniwem.
oryginalnie dekle w XRV były malowane kolorem więc zależy co chcesz osiągnąć. uszczelki zdecydowanie bez dodatkowych środków. oczywiście musisz usunąć wszelkie ślady starych uszczelek. |
Klar z pistoletu czy wystarczy szprej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Szprej to do pierwszej burzy. I myjni nie mówiąc.
|
Myślałem ze mówimy o proszku :)
|
Nie wiedziałem że klar w proszku tez jest. Dlatego się zdziwiłem ze napisałeś o bezbarwnym. Popytam macherow u mnie na lakierniach czy coś takiego zrobią. Dzięki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytat:
Polerowałem kiedyś na lustro Alu w del sol’u( taka Honda CRX) a konkretniej ranty. Psiknąlem to klarem ze spray’ żeby dłużej efekt utrzymać. Dwa lata wyglądało godnie a nie muszę mówić ze pył z klocków tez robi swoje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
No jest :) To jest za przeproszeniem Baza :) |
1 Załącznik(ów)
A u mnie proszek wyszedł tak:
|
Piknie ale coś się narobił to Twoje.:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |