![]() |
Cytat:
Cytat:
|
mam male pytanie .... gdzie podlaczyc 3 wezyk z pompy paliwa ?? wejscie i wyjsice jest podpiete, kostka tez... ale ten waski z trojnikiem?? tj jakies sterowanie czy jak???
|
Pewnie pod podci¶nienie ;):p
|
jak gdzie to podpiac?? wychodzi 1 wezyk rozdziela sie na trojniku ....z trojnika idzie dlugi wezyk i 1 jest puste....
|
IN oraz OUT to wiadomo paliwo, a ten trzeci cienki to spust kondensatu czy wody która ewntualnie dostałaby sie pod dekiel styków. Jest wyprowadzona pod motocykl i nie ma być zaslepiona niczym. Trójnika nie pamietam zeby tam był.
|
wszystko ok juz dziala.... dostalem paczuszke z pompa i byl trojnik... myslalem ze ma byc ale juz wszystko wiem.... Rambo mnie naprowadzil troszke =) dzieki za pomoc panowie
|
Ja tez dosyałem paczke z pomp± elekrtuczn± i trójnikiem faktycznie. W 07a jest to inaczej troche rozwiazane. Na pewno idzie to pod motor a ta druga to chyba spust spod korka, spust z gazników albo odpowietrzenie baku (w czwórkach to jest tak samo?)
|
niewiem jak ma byc oryginalnie... w kazdym razie reszta spustow jest... wiec zamiast 2 w 1 i dalej na dol to mam poprostu 2 oddzielnie...
|
Od¶wieżam temat bo zmieniłem styki w pompie na nowe i mam pytanie bo w postach piszecie, że powinna pykać co kilkana¶cie 20 sekund a moja pompuje co jakies 4 s na wolnych obrotach. Tak jest ok?
|
Wklejam link z filmem jak chodz± te styki. One chyba żyj± swoim życiem:)
https://picasaweb.google.com/1153459...63904976364354 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |