![]() |
podziękował:) pozdr
|
Cytat:
HG można kupić w Motostore na Wiertniczej, ale ceny wyższe niż na bajzlach ... |
Cytat:
Lekki deszcz, no może nie lekki ale nie ulewa. Wyjechałem z Gliwic i już w Katowicach (30min jazdy) przemokły mi rękawy na zamkach. Ma jedną zaletę - szybko schnie rozwieszona na wietrze - zanim zatankowałem i zapłaciłem, była prawie sucha :haha2: B A D Z I E W I E |
Hej a może Ktoś z Braci ma jakieś używane ciuszki, lub samą kurtkę. jak się każdy domyśla nie planowałem niekontrolowanego spotkania z matką naturą a właściwie asfalturą;) a jestem studentem i z kasą wiadomo, żeby coś kupić trza odłożyć, a nie chcę kupować czegoś żeby kupić ale żeby choć jakiś czas użytkować. a w tym przypadku ten RetBike rzeczywiście nie ma żadnego sensu. Stacjonuje Stolyca i od czasu do czasu Pyrlandia:), ponieważ z tamtych rejonów pochodzę. moje rozmiary 191cm wzrostu, klatka 91cm, brzusio 80cm podaję wymiary żeby rozmiar mógł się zgodzić mniej więcej, tzn. większe może być, byle by za małe nie było:) pozdrofka dla wszystkich i sorki że to nie jest w sprzedam-kupię ale chciałem pociągnąć wątek żeby wiadomo było o co chodzi, jeszzce raz najlepszejszego:)
|
Cytat:
|
Przykre to i smutne, że firma RetBike nie potrafi lub nie chce stworzyć ubrań o wysokiej klasie. Używają złych materiałów i oszczędzają na jakości wykonania. Kupiłem ich komplet na początku mojej drogi motocyklowej ale dla mojej żony kupiłem już co innego. Nie pytajcie dlaczego ...
Pozdro XRV and fans |
A ja jezdze w retbike 3 rok i to w najgorszej pierwszej wersji rettouring i nie nazekam. :oldman:
Jak mozna sie spodziewac cudow od kurtki jak mowisz za 250 zl. Jak nie masz kasy to retbike jest spoko rozwiazaniem. Ale jesli masz wiecej to zainwestuj np w HG Tuareg (czy jak to sie tam pisze). PS spodnie do dupy ;) |
3 rok powiadasz, to jeszcze masz z dobrej partii jak jeszcze w PL chyba szyli, teraz to szyja ... chyba sami nie wiedzą gdzie
|
Kupowalem u niego w piwnicznej szwalni na Łomiankach a produkcje mial przenosic do Indii.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |