![]() |
Kurła, umknęlo mi. Pytanie nie bez przyczyny bo właśnie zastanawiałem się czy zamiast się pier%$#ić z tymi modułami nie zamontować takich bardziej fikuśnych tylko trzeba by się pobawić trochu.
https://www.wrs.it/en/used-showcase/...gale-v4-r.html 150EUR w promce wydaje się okazją przy cenie hondowskiej. |
U mnie też padło. Czy ktoś wie gdzie kupić w normalnych pieniądzach?
Będę wdzięczny za info. |
Cytat:
Najtaniej jest w UK. Nawet w USA tylko cały unit i to znacznie drożej. |
Ktos z was to próbował naprawić? Bo u mnie tez padło a w poniedziałek mam wyjazd...
|
Cytat:
|
Napiszcie może co tam padło i co się dzieje.
|
Ja pierdziu co Wy gwałcicie ten przycisk?
|
Oryginalne nowe hondowskie części da się kupić na webike.net ,sklep jest z japonii ,wysyłają fedexem do PL za około 80 pl .Czas ,jakieś 10 dni i jest w domu .Kopałem net szukając części dla siebie . Ten przełacznik z tematu tam ,to koszt około 7 stów ,u nas 1800 i tak można lecieć z innymi klamotami ,wyszukiwarka na stronie działa szukając po nr oem ,wystarczy odpalić polską strone hondy i mamy nr części .
Zamawiałem dla siebie ten podwójny przełacznik G i ABS kosztował około 150 pl ,tu u nas ponad 400 pl Czujnik stopki - około 150 pl ,tu ponad 400 pl Plastiki sa dużo tańsze też . Piszę ,bo moze ktos skorzysta ,nie mam nic z tą stroną wspónego. Vatu mi fedex nie policzył .pzdro |
Właśnie nie raz już widziałem ich ofertę i zastanawiałem gdzie jest haczyk. Sądziłem że VAT i jakieś cło będzie doliczone.
pozdrawiam Marcin Jan |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |