Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Szukam Chętnych Na Wyjazd We Wrzesniu (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4000)

Artur 21.08.2009 11:12

Joker, myślę że szkoda tych dwóch dodatkowych dni na dojechanie do albanii bo w sumie mamy tydzień. Oosbiście wolę jak najszybciej uporać się z dojazdem w daną okolicę i jak najwięcej czasu mieć na jazdę bokami. Jak pozostali Koledzy??? Czy mamy dostęp do słowa pisanego o możliwych trasach? Pewnie trzeba się nastawić na jakiś model - np ile się da poza asfaltem i wtedy kostka:mur: ?

Lepi 21.08.2009 11:26

Trochę tam jeżdziłem, znaczy i Rumunia i Czarnogóra. Moim zdanie w tak krótkim czasie niema sensu jechać do Albani. Co najwyżej do Czarnogóry, zamelinować się w fajnym miejscu i dzida offem co dnia. Bez bagaży,przemieszczania się itd. Ale ja mam trochę inna koncepcję "podróży" :)

Ale gdyby ktoś tak akurat chciał to polecam rezerwad Biograaska Gora, są bungalowy, miejsce na namiot, restauracja, jezioro i mnóstwo tras off. Może być tylko trochę chłodno.

Mroq 21.08.2009 12:10

jak chłodno to ideał na off, podaj dokładniej gdzie ta biogarska góra

Lepi 21.08.2009 12:23

No dla mnie ideał, ale ktoś wspominał o wylegiwaniu się na plaży. Wschodnia Czarnogóra, to jest Park narodowy, na każdej mapie jest zaznoczony, koło miasta Mojkovac. Wrzucę po południu jakieś fotki a kto wie, może i ja bym sie wybrał. Zależy od postępów rehabilitacji.
Pozdrawiam

Artur 21.08.2009 14:16

Pięknie brzmi ale to jednak kawał po głównych drogach. Wracam to Rumunii - jak widzicie "niedaleki wypadzik" w góry? :-). Czy rzeczywiście będzie to murowane zimno i mokro? Południe Europy to mi wygląda na 2-3 tygodnie żeby po przyjeździe zaraz się nie pakować...ale przecież najważniejsze to pojechać :-)))))))

joker 21.08.2009 16:29

jesli o mnie chodzi to dla mnie czarnogóra byla by super.w dzien mozna by sobie polatac troszke bezdrożami a pod wieczór zrelaksowac sie w morzu i przy piwku.TO GDZIEŚ JEDZIEMY CZY TYLKO PISZEMY BO CZASU CORAZ MNIEJ :at:??????

Zazigi 21.08.2009 16:32

Ja bym nawet optował za czrnągórą ale nie chce się wypowiadać dopóki nie będę wiedział o wolnym na 100%

Lepi 21.08.2009 16:58

13 Załącznik(ów)
Obiecałem fotki to wrzucam. Magia tego miejsca polega na tym, że nie spotka się tam żadnych turystów. Przyjeżdżaja tam miejscowi na pikniki. Palą ogniska, jedzą, chodzą po górach, śpią. No i są gościnni, nakarmią, napoją :drif:

OBSERWATOR 22.08.2009 13:13

witam to i ja się podczepiam pod temat. jestem chętny na wyjazdy termin mi pasuje. czekam na konkrety. pozdrawiam

Artur 22.08.2009 22:09

Panowie, blisko szczegółów :-) jesteśmy. Komu pasuje drugi tydzień września? Kto Woli Czarnogórę (cieplej i mniejsze ryzyko niepogody, zdjęcia poniżej :-), jazda na miejscu na lekko. duuuużo dalej po drogach) niż Rumunię (chyba sam zostałem :-)))))), pewnie zimniej i więcej błotka, jazda z bajzlem na motorach, spanie jak się uda). Ja raczej mogę jeden weekend +5 dni roboczych. Dawajcie...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15.