![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Miałem hondowskie i moim zdaniem tragedia, uginają się pod moją reką. Ma ktoś może podstawowe OM i założone na nich dodatkowe oświetlenie?
|
Na podstawowych OM ciężko założyć halogeny, przynajmniej w litrze...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...574903daa3.jpg Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka |
jakie gmole do crf 1100 adv
Uginają to nie gną
Natomiast są najprostsze w demontażu serwisowym, najtrudniejsze jest ich tylko pierwsze zamontowanie |
7 Załącznik(ów)
Zamontowałem gmole na motocyklu kolegi, polskiej marki Garda.
Jak dla mnie świetny przemyślany produkt. Africa Twin 2024 |
Był już temat gdzieś o Gmolach i Heedy są bee, nie dlatego, że Polskie = złe ale są mocno twarde i potrafią przygiąc ramę przy glebie. Z tego co pamiętam jak robiłem research to Outback Motortek lub SW-Motech
|
Cytat:
Na moje oko Gardy są bardzo dobre, ale dopiero czekam na crasch test ;) |
Jak można takie rusztowanie zakładać to tak zgrabnego moto...
Środkowe OM/SWmotech to max co potrzeba żeby ochronić afre przed paciakiem, a przy większym dzwonie takie rusztowanie na bank uszkodzi ramę. |
Cytat:
Osobiście doradzałem produkt outback, ale właściciel wybrał Gardę. I myślę, że nie zrobił źle. Moto jeździ tylko po asfaltach szutrach i polnych drogach, nie jest ostro upalane. Każdy ma swoje zdanie, jednak według mnie to bardzo dobry produkt. Na szczęście jest spory wybór gmoli do CRF i każdy może sobie wybrać co mu pasuje. |
Punkty mocowania przemyślane, ja myślę , ze wszędzie sa takie same w Afryce, bo za dużych możliwości nie ma. Też nie jestem zwolennikiem takiego opancerzenia, bo to usztywnia ramę, a ponoć Japończycy tak ją zaprojektowali żeby się skręcała
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |