![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No to faktycznie coś nie tak.
Musisz to jak najszybciej z serwisem wyjaśnić. Bo tak to nie powinno działać. Nie odpowiedziałeś na pytanie ,gdzie ten serwis tak montuje. No chyba że to tajemnica. Pozdrawiam i powodzenia. |
Salon ,serwis motocykle honda gdańsk
|
A czy ktoś widział dodatkowe halogeny do CRF1100 (nie oryginalne), które można wpiąć tak aby były obsługiwane z przycisku FN? Czy ktoś przerabiał ten temat.
|
Cytat:
|
Jasne nabrU Dzień Dobry :)
|
Chcialbym załozyc halogeny z dodatkowym włącznikiem na kierownicy aby miec szybki dostep do uzycia. Jaki jest najlepszy sposob podłączenia?
Czy pod aku bezposrednio? Czy pod oryginalna wiązke, dalej z wiazki do włacznika na kierownice? W tm przypadku uruchominie opcji halogenow w menu i włączenie na stałe poprzez Fn a sterownie dodatkowe na kierownicy. W drugim przypadku potrzebne beda kostki do ori wiązki. Czy w serwisie sa takowe dostepne? A może jakas inna droga podlaczenia? Mysle o takich, tylko czy te 40w na kazda lampe to troche chyba duzy pobor? https://allegro.pl/oferta/halogeny-l...ktm-9688169655 |
Cześć ,możesz pod aku , tylko do wysterowania przekaźnika trzeba by wziąść +12 v gdzieś za stacyjki i załanczać wyłanczać przełącznikiem przy łapie ,wg mnie to lepsze niż wyklikać żeby włączyć ,bez sensu. W tym zestawie będziesz miał sterowanie przekaźnika z akumulatora ,jak zapomnisz wyłączyć przełącznikiem świateł ,będzie bieda ;). Swoją drogą identyczny zestaw halogenów kupisz za 2 stówy na ali (ja tak kupiłem dla siebie ) ,tylko bez tej wątpliwej grawerki homologacji .
|
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |