![]() |
Dzięki Panowie. Kurde, wytyczyłem na GMaps rowerową ale mam wrażenie, że samym czarnym idzie... Na azymut się boję sam 260kg locha + bagaż :cold:
|
Sam dużym nie jedź.
To czarne to fajne boczne drogi a i offa trochę na pewno wejdzie. 260km lekkim jechałem pół na pół bez napinki cały dzień niemal wiec daj sobie trochę na luz ;) |
Masz rację. Pojadę tą rowerową. Będzie o niebo ciekawiej jak głównymi a bezpieczniej samemu niż cisnąć na azymut - co nie ukrywam, kusi :)
|
Dużym sam nie jedz.. przy drugim zakopaniu będziesz chciała opierdo..ć motocykl za pół ceny..;)
Te rowerowe moja być optymalne. |
Zakopanie to jedno ale podnieść go jakby się wykopyrtnął z bagażem - nierealne bez pomocy. Musiałbym wszystko odpinać i wtedy go targać.
|
Tak to się robi choć jeszcze jakiś czas temu targałem Afrykę z tobołami z gleby. Teraz nawet DR nie dźwigam załadowanej. Po to się lata w grupie żeby se pomagać. W środę po glebie dźwigałem drezynę i do tej pory plecy napier...
|
Kurde, ułomkiem nie jestem. Nawet rzekłbym - dosyć wysportowany ale Afry z tobołami pomimo obejrzenia filmów instruktarzowych nie dźwignę sam. Można próbować Zbyszkowym sposobem ale to jeszcze trochę nauki, no i chyba klucz, że musi być GS aby na 'cycu' wisiał :D
https://youtu.be/nPiDaK-HZiQ |
Ja raczej jestem ułomkiem. 70 kg to raczej nie kawał chłopa 😉. Da się.
|
Mam wytyczoną traskę w okolicach, w które jedziesz. Fajne boczne drogi, trochę dziurawego asfaltu, trochę leśnych duktów, trochę szutrów, niektóre szybkie. Widokowo i przyjemnie. Da się przejechać w pojedynkę, jeśli masz choć ułamek cienia pojęcia o jeździe poza asfaltem i zachowasz rozsądek. Jeśli będziesz zainteresowany to odezwij się na priv.
|
Cytat:
Lolex - odezwę się do Ciebie z przyjemnością. Dzięki :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |