![]() |
1 Załącznik(ów)
ja woze caly zestaw do "gum" w torbach na gmole
|
Fotki nie widzę. Jakie masz gmole? Ja mam heedy, muszę sprawdzic, moze są do nich torby. To tez wygodny patent.
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
|
O!!! Dzięki! :)
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
W 990 boczki mają jeszcze "boczek wewnętrzny".Dętki dałem pomiędzy.
|
Kiedys jak była potrzebna detka, to kolega wyjął z takiego małego tankbaga , co to n miejscu tylnego kufra miał. Jeżdziła tm troche.... Niestety poprzecierał sie na rogach i zamiast jednej dziury było kilka do klejenia...
|
Odnośnie jazdy z plecakiem nie bierzecie jeszcze jednej rzeczy pod uwagę. Koziołkujący kierownik, upadający na plecy uzbrojone w plecak, w którym są nieregularne przedmioty doznaje o wiele większych obrażeń.
|
Cytat:
1. wrzuca w grubą foliową torebkę 2. zasypuje talkiem 3. zakleja dokoła srebrną taśmą naprawczą ponieważ: a) 1-2 zwoje srebrnej taśmy naprawczej ładnie całość skompresują b) zapasu srebrnej taśmy naprawczej na moto nigdy za dużo 4. wrzuca np. do takiego małego tankbaga co to się na miejscu tylnego kufra ma :oldman: :) |
Jest jedną zasada w Enduro..( i to ściema tym razem ) patrząc na TRAKCJE / PRZYJEMNOŚCI PROWADZENIA MOTO --> 1kg na motocyklu = 3kg na plecach..
O suchych plecach nie wspominam... |
Cytat:
Wybieraj kumpli którzy maja zawsze dętki :D:haha2::haha2::haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |