![]() |
Tu rowniez kill switch. Mam nadzieje ze mi afra od tego nie wybuchnie ;) Switchem odpalam, switchem gasze.
|
Cytat:
|
Szybko przegladajc internet widze ze "teoria morderczego killswitcha" jest rownie stara jak i sam killswitch :) A obozy nieustannie scieraja sie, przez lata, niczym zwolennicy grubszej i cienszej strony jajka w Podróżach Guliwera. Pamieta ktos jeszcze ta historie ?
Moim zdaniem - po prostu jak komu wygodnie. I tak, pompa chodzi po zgaszeniu killswitchem, slychac ja bardziej z prawej strony, wiec to raczej to czego szukasz :) |
Cytat:
Dla mnie to możesz wyłączać silnik wyciągając fajki ze świec. |
Cytat:
|
Ja tylko dodam, że WG INSTRUKCJI kill switch pozostaje przez cały czas włączony, a do uruchamiania i wyłączania silnika służy stacyjka.
|
Cytat:
|
Przesyłam link do krótkiego nagrania. Dźwięk jest wyraźny i jak dotykam pokrywy to czuć delikatne drżenie.
https://youtu.be/8tmcviFH1AI Dla wyjaśnienia dodam, że słychać go tylko po wyłączeniu killswitchem po skończonej jeździe. Po wyłączeniu stacyjką jest cisza i po włączeniu ponownie stacyjki też nic już nie słychać. Dopiero po ponownym uruchomieniu silnika, pokonaniu dystansu i wyłączeniu killswitchem dźwięk jest słyszalny. |
Jeździć , nie zawracać gitary
|
b.ładnie brzęczy nie widzę problemu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |