![]() |
bardzo gustownie też wyglądają mrygające diody wokół uszczelki szyby....
|
Cytat:
Oblecha, wiejski tjunink to przy tym dzieło sztuki. NIE RÓB KRZYWDY KRÓLOWEJ AFRYKAŃSKIEJ ! |
w W-wie na bajzlu bywała taka sztuka z karbonowym wypełnieniem, do tego cały rząd kontrolek...... ale zdecydowanie brakowało jakiegos nawiewu lub wiatraczka do chłodzenia na postoju ....
AT ma swój charakter, takie kombinacje wypełnieniające po prostu nie pasują |
hehe, a ja sobie zrobię wypełnienie bo wkurza mnie tak dziura. W dodatku w takim wypełnieniu można całkiem fajnie zabudować gniazdo zapalniczki czy wkleić woltomierz albo urządzenie do robienia 'PING!' czy inny gadżet.
Podobnie wyglądające (choć na fotkach chyba dokładniej wykonane) można kupić na ebay.co.uk. |
dziś zobaczyłem .....
i nie do śmiechu mi było :dizzy: :Thumbs_Down: |
no chyba macie racje to bez sensu myslałem że bedzie coś konkretnego ale nici z pomysłu, trza bedzie sie przyzwycaić
|
Mnie się osobiście podoba tak jak jest.
|
no a gdzie w takiej brzydkiej wypełnionej owiewce wodę zatkniesz na długie (poimprezowe) jeżdżenie ?
|
Cytat:
No i dobrze, że podjąłeś taką decyzję :) |
zawsze`sobie obiecywałem że nigdy nie kupie afriki bo ma okropną dzire zamiast wypełnienia hehehehe, a jakoś pomału sie do tego przyzwyczaiłem a fotka którą zamieścił kolega w tym wątku z wypełnieniem jest naprawde okropna ble ble.........syf, dużo lepiej wyglada bez.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |