![]() |
Według Hondy dolny wyświetlacz jest odpowiedzialny za ten problem i dlatego wymieniono go na nowy. Chcę wierzyć, że problem został definitywnie rozwiązany. Dowiem się jak będzie cieplej, napiszę co i jak.
Dodano: To raczej nie wina samego czujnika ponieważ przełączenie świateł powoduje zmianę ustawienia z "Auto" na "Dismiss". |
Cytat:
|
Kilka razy informowałem dealera o tym problemie. Odpowiedź brzmiała, że trzeba czekać na aktualizację oprogramowania. Przy ostatniej wizycie wyraźnie domagałem się żeby to dopisać do listy wykrytych wad.
Zauważyłem, że gdy problem wystąpił i ręcznie przełączałem ponownie z "Dismiss" na "Auto" to w niedługim czasie znowu się to powtarzało (jeśli nie wyłączałem stacyjki). Także w razie czego dałoby radę to nagrać jakąś kamerką. |
Jest dokładnie tak jak piszesz jeśli chodzi o objawy. Zobaczymy. Będę na serwisie po roku teraz w styczniu to spróbuję to zgłosić.
|
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
:mad: Niestety dementuję własne spostrzeżenia ze środy :mad: - wczoraj polecieliśmy do Kazimierza i po paru godzinach zorientowałem się, że problem nadal jest, czasem się przełączają OK, ale parę razy zostało na stałe na "dismiss". Postaram załatwić probelm przy przeglądzie, uprzednio nagrywając filmik.
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Aktualizacja nic nie zmieniła, nadal włączają się światła. Ta aktualizacja dodała tylko androida.
|
Cytat:
|
Pytałem w HP i MCS - najlepiej nagrać film ilustrujący problem, inaczej trzeba zademonstrować w serwisie. Zaczynam zastanawiać jak zamocować do siebie srajfona aby to nagrać. Nie mam żadnych kamerek i uchwytów .... jakieś pomysły - oprócz taśmy na gada :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |