![]() |
Cytat:
Tak czy inaczej tez czekam, żeby :at: Jak będą robiły jak Pirelli Scorpion str albo mezeler karoo street i wytrzymają 10.000+ mieszanego przebiegu, to może być dobry kierunek dla mnie. Niepokoją mnie tylko na 18” kole, bloki które łącza kostki wzdłuż bieżnika. Po wytarciu częściowym opony utworzą pas gumy dookoła opony, a taka opona to nie najlepszy dizajn nawet na szutry. |
Ponoć maja być za 2 miesiące dostępne w EU
|
Cytat:
Mam teraz Michelin Anakee Adventure i jak dla mnie beznadzieja na asfalcie. Śliska jak cholera, na suchym jak ruszam to nawet mam uślizg. |
Karoo 3 był opisany jako 50/50 i ten Dunlop przy nim to mi wygląda bardziej jak kapeć do supermoto :D
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Cytat:
Ale wejdź w zakręt na mokrym błocku lub trawie - w takich warunkach widziałem najwięcej piruetów i potrójnych axli bez kostki::))) |
Kiedyś Zet Johny, przed wyjazdem do Albanii zobaczywszy moje Trailmaxy stwierdził, że jak się nie ma dobrych opon to trzeba nadrabiać umiejętnościami:oldman: tak sobie wziąłem to do siebie że gryzłem zęby przez cały trip. Śnieg, deszcz, błoto, góry przeklęte- dałem radę, zero gleby... i coś w tym jest, że jak się ma zajebisty sprzęt to czasem zrzuca się na niego część odpowiedzialności i usypia naszą czujność, tak więc nie opona a umijętności:)
A tak na poważnie jeździłem chwilę na na Trailmaxach i po przesiadce na Anake Wild tęsknię za nimi. |
No i na Allegro już są, nie wszystkie rozmiary ,ale są. Cena ciut wyższa niż na motozy gps.
Na następny sezon trzeba będzie kupić :) |
Nie dość że zeszłoroczne to cena z kosmosu.:mad:
|
Cytat:
Roczna opona to i tak ja nówka, nie demonizujmy, a za miesiąc , dwa - pewnie ceny spadną , bo będzie większa podaż . Tak jak wspomniano tu miały być dostępne i są, ja się cieszę. |
Też czekam na te opony ale widzę, że na tył chyba nie będzie rozmiarów do AT 🤔.
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |