![]() |
Dzięki Panowie.
Podsumowując: - może zażreć nas niedźwiedź, - można wejść na minę, - można dostać mandat lub w ryj. A czy to dotyczy również uczestników ekskursyji organizowanej przez Biuro Turystyki Nieodpowiedzialnej, he?:) |
Przy takich założeniach siedziałbym w domu :) A tak serio, to bardziej obawiałbym się wypaść z winkla na albańskiego mercedesa zaparkowanego prawie na środku drogi gdzieś np. na zadupiu w górach, niż niedźwiedzi, mandatów, min i całej reszty. Jechać i się nie przejmować. LWG.
|
Gończy,
Tak właśnie coś w tym kierunku myślę... Mirko, Czekam na następny sezon i wtedy lecę. Koniec czerwca czy początek lipca 2020... Nie będę wiózł kostek. Jadę od razu na Heidenau Scout. Wiem, ze to nie kostki ale ja się nie znam. |
Spiesz się z Albanią.
Byliśmy w 2014 i w 2017 roku i masakryczna różnica in minus. |
Cytat:
Podlasie bylo w tym roku i sobie chwali... szkoda tylko, ze wybrales srodek sezonu. Balkany ponoc lepsiejsze po... |
Moim skromnym zdaniem najlepiej jechać tam w ostatnie dni sierpnia/początek września. Mniej turystów, mniejsze upały, puste przejścia graniczne, a i kwatery tańsze, gdyby jednak trzeba było skorzystać.
|
Cytat:
|
Red,
Ta rekomendacja do mnie przemawia. O jakiej porze roku tam byliście, że śnieg leżał? Ale WIR to twardziele. Jak nie naparza deszczem i jak śnieg nie leży to co to za przygoda? Lubię bardziej ciepło niż zimno to wstrzelę sie w okres wakacyjny. Zakładam, że do tej pory TET nie zostanie zbytnio skomercjalizowany. Mirko, W kontakcie. |
... bylismy na koniec maja. powyzej 1600 zdazal sie snieg i mozliwe bylo tylko grupowe przepychanie. no ale trak jest swiety wiec pchalismy;) deszczu nie pragnelismy jakos specjalnie, ale ze ciagle lalo, to sie przyzwyczailismy i zaprzyjaznili.
|
W Słowenii zarobiliśmy 50E za namiot na obrzeżach Triglawskiego Parku nie wiem czy poza parkiem można biwakować także trzeba być czujnym.Generalnie Słoweńcy to dziwni ludzie - jeszcze niedawno wyszli z ucisku byłej Jugosławii a wielu dziwiło jak to tak można spać bez rezerwacji hotelu czy innej gostinicy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |