Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Na XRV przez Słowację, Węgry, TET Serbia, TET BiH i przez Chorwację. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35958)

RonDell 08.10.2019 12:30

Dzięki Panowie.

Podsumowując:
- może zażreć nas niedźwiedź,
- można wejść na minę,
- można dostać mandat lub w ryj.

A czy to dotyczy również uczestników ekskursyji organizowanej przez Biuro Turystyki Nieodpowiedzialnej, he?:)

Gończy 08.10.2019 12:53

Przy takich założeniach siedziałbym w domu :) A tak serio, to bardziej obawiałbym się wypaść z winkla na albańskiego mercedesa zaparkowanego prawie na środku drogi gdzieś np. na zadupiu w górach, niż niedźwiedzi, mandatów, min i całej reszty. Jechać i się nie przejmować. LWG.

RonDell 08.10.2019 13:06

Gończy,
Tak właśnie coś w tym kierunku myślę...

Mirko,
Czekam na następny sezon i wtedy lecę. Koniec czerwca czy początek lipca 2020...
Nie będę wiózł kostek. Jadę od razu na Heidenau Scout.
Wiem, ze to nie kostki ale ja się nie znam.

CzarnyEZG 08.10.2019 13:20

Spiesz się z Albanią.

Byliśmy w 2014 i w 2017 roku i masakryczna różnica in minus.

redrobo 08.10.2019 15:46

Cytat:

Napisał RonDell (Post 654195)
Dzięki Panowie.

Podsumowując:
- może zażreć nas niedźwiedź,
- można wejść na minę,
- można dostać mandat lub w ryj.

A czy to dotyczy również uczestników ekskursyji organizowanej przez Biuro Turystyki Nieodpowiedzialnej, he?:)

Biuro Turystyki Nieodpowiedzialnej surowo rekomentuje wyjazd i manie wszystkiego w dupie:) w granicach rozsadnej nieodpowiedzialnosci.
Podlasie bylo w tym roku i sobie chwali... szkoda tylko, ze wybrales srodek sezonu. Balkany ponoc lepsiejsze po...

Lolex 08.10.2019 16:37

Moim skromnym zdaniem najlepiej jechać tam w ostatnie dni sierpnia/początek września. Mniej turystów, mniejsze upały, puste przejścia graniczne, a i kwatery tańsze, gdyby jednak trzeba było skorzystać.

mirkoslawski 08.10.2019 18:51

Cytat:

Napisał RonDell (Post 654200)
Gończy,
Tak właśnie coś w tym kierunku myślę...

Mirko,
Czekam na następny sezon i wtedy lecę. Koniec czerwca czy początek lipca 2020...
Nie będę wiózł kostek. Jadę od razu na Heidenau Scout.
Wiem, ze to nie kostki ale ja się nie znam.

To jeśli szykalbys kompana, wstępnie się piszę ;) tzn. Dopóki nie znam terminów itp, to wstępnie bardzo chętnie bym powtórzył Bałkany :)

RonDell 08.10.2019 20:49

Red,
Ta rekomendacja do mnie przemawia.
O jakiej porze roku tam byliście, że śnieg leżał?
Ale WIR to twardziele. Jak nie naparza deszczem i jak śnieg nie leży to co to za przygoda?

Lubię bardziej ciepło niż zimno to wstrzelę sie w okres wakacyjny. Zakładam, że do tej pory TET nie zostanie zbytnio skomercjalizowany.

Mirko,
W kontakcie.

redrobo 08.10.2019 21:07

... bylismy na koniec maja. powyzej 1600 zdazal sie snieg i mozliwe bylo tylko grupowe przepychanie. no ale trak jest swiety wiec pchalismy;) deszczu nie pragnelismy jakos specjalnie, ale ze ciagle lalo, to sie przyzwyczailismy i zaprzyjaznili.

Cassini 08.10.2019 21:32

W Słowenii zarobiliśmy 50E za namiot na obrzeżach Triglawskiego Parku nie wiem czy poza parkiem można biwakować także trzeba być czujnym.Generalnie Słoweńcy to dziwni ludzie - jeszcze niedawno wyszli z ucisku byłej Jugosławii a wielu dziwiło jak to tak można spać bez rezerwacji hotelu czy innej gostinicy.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56.