![]() |
A jak z oponami. Pisałaś że zmienialiście na miejscu. Ktoś dowoził i później je dowiózł na koniec trasy?
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
A co napiszesz o odcinku od Zahum do Ramsko jezero? Takie długie kamienne podjazdy i wysadzone w powietrze drogi? Czy ktoś to zrobił po waszym przejeździe?
|
Może ja się nie znam ale akurat od Zahum do Ramsko to jest zjazd a nie podjazd.
Ale dawno tam byłem to może przeniwelowali. ;) |
Navaja mówimy o trasie TET a nie drodze asfaltowej dla BMW :p
|
Cytat:
Dzień bądź dwa dni po mnie ekipa z Opola w okrojonym składzie również go atakowała. Ogólnie mi się podobało :D Miałam satysfakcję z tego, że go przejechałam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Pod koniec trasy były takie dziury jakby ktoś dynamitem rozwalił drogę. Jedną dało się minąć mocno śliskim objazdem a druga po prawej stromym zjazdem na który się nie zdecydowaliśmy i przenosiliśmy motocykle przez wyrwę. Fiecia ma zdjęcia z tamtego momentu. Ogólnie wyglądało to tak jakby komuś miejscowemu mocno przeszkadzały jeżdżące tamtędy pojazdy. Samochodem nie było najmniejszych szans przejechać. A podjazdy fajne.
|
A tak, rzeczywiście były dwa takie fragmenty. Jeden to objazd góreczką za drzewem a drugi to zjazd z górki.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...49e65ddae2.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Zjechaliście z tej górki? Szacun. My się nie odważyliśmy.
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |