![]() |
Cytat:
|
Ja wyszedłem z inicjatywa poznania ludzi jezdzacych na africa twin z Polski podzielenia się spostrzeżeniami co do modelu jakimiś wyprawami. Od nie dawna jestem posiadaczem xrv rd07 bo od dwóch lat i chciałem się czegoś dowiedzieć od posiadaczy tego modelu.
|
Cytat:
Tak mówią, ja tam będę pierwszy raz. Z listy wynika, że z 6 afryk będzie :D |
W jakim terminie to jest?
|
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34327 Poczytaj o wcześniejszych edycjach, poszukaj filmów na yt. |
też się wybieram.. chętnie spotkałbym się z Wami po trasie lub na miejscu jadę w sobotę ok 10 rano tą trasą
nocujemy ul.Kordeckiego |
Cytat:
Wśród tysięcy różnorakich motocykli w Częstochowie na poznawanie się i rozmowy raczej szansy nie będzie. |
Cytat:
W Częstochowie mnie nie będzie, ale na Biały brzeg to chyba się nawet zwolnię z pracy jeśli mi urlopu nie dadzą bo to przecież z 5 km od mojego domu i ja nic o tym nie wiedziałem wcześniej!! :mad: Ładnie się ukrywacie panowie :D Gdzie będzie więcej informacji co do tego zlotu forumowego ? |
Jestem na placu jasnogórskim.
Na pierwszy rzut oka ilość nowych i starych Afryk jest w równowadze. Niestety stały bez kierowników i nie było z kim zagadać. |
Jakby ktoś był za tydzień na tym drugim rozpoczęciu, to można po mszy jechać na szuterki albo pustynię s. ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |