![]() |
Czasami wystarczy się nie bać :D
Pamiętam jak po pierwszym solidniejszym jebnięciu na jakiś czas przeszła mi ochota do wygłupów, ale zanim to nastąpiło to czułem się naprawdę pewnie. Może tutaj jest podobnie :D m |
Ten koleś jeździ od 40 lat. Nie raz leżał i niejedno miał połamane. Ewidentnie nie czuje strachu przed glebą.
|
Cytat:
ale jedo trzeba mu oddać.. nie czuje zupełnie strachu.. :D i pakuje się.w każde gówno.. jest tam jedna fajna scenka.. jak na podjeździe mija kolejno 4 liście które nie dały rady i leżą po bokach :D. a gość jedzie do końca :D |
Po przesiadce z xrv która robiła taś taś taś i na trakcji można było praktycznie wszędzie wyjechać, miałem duże problemu na KTM z tym że on robi BRAAA BRAAA od razu na zajebanie i nie da się nim pykać co w takich trudnych warunkach bardzo pomaga.
KTM tzreba było iść zawsze na przepadło, mocą i prędkością. XRV z kolei brakowało czasem mocy. CRF dalej robi taś taś i ma niesamowitą mechaniczną trakcje, klei się do podłoża a jak trzeba to moc też się znajdzie, nie jest taka spektakularna jak w KTM ale nigdzie nie brakuje, no może w kopnym piachu mogło by być jej więcej. Ogólnie NAT jeżdzi się bardzo łatwo zarówno w offie jak i po asfalcie. |
Apropos ostatnich naszych dyskusji o zawieszeniu ;)
Wycinka z filmu: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac29ff36b4.jpg |
zebatki 15/42 a jak jest w ori?
wydech miał najlepszy, musiał podejrzeć u mnie ;) |
Cytat:
Mada, jesteś moim guru. Poprawiłeś mi humor. I teraz zastanawiam się jak robiły/robią moje motocykle. |
tiger robie zium zium ziuuuuum, a 701 nie wiem, bo nie jeździłem:(
|
Cytat:
Dobre podsumowanie, Mada. Sent from my G8441 using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |