![]() |
Cytat:
Cel jest taki abyś nie zsiadał z motocykla. Maneta i naprzód! Przez największe błocko! ;) A na poważnie - przypatrz się dobrze. W wersji "zwykłej" na podeszwie w połowie jej długości bieżnik ma postać takich "dziurek". To jest po to abyś się nie ślizgał na podnóżkach z pinami. Piny wchodzą w te dziurki. Bieżnik jak w ADV szybko zapcha się botem i będziesz się ślizgał na podnóżkach. |
Cytat:
Rozważałem Sidi ale suma summarum wziąłem Gaerne SG 12 |
Bardzo dobre buty :Thumbs_Up:.
|
Cytat:
Kwestia podeszwy raczej ma znaczenie jak chcecie w butach trochę pochodzić, w takiej bez protektora ciężko wejść np na górkę jak popada, w czasie jazdy bez różnicy. |
Jeździłem w crossfire 2, mam bardzo złe zdanie o butach SIDI. Buty są całkowicie przemakalne wystarczyło przejechać przez kałuże żeby do środka dostała się woda. W upale noga w bucie się gotuje. Podeszwa po 2 sezonach jest w stanie agonalnym. Numeracja buta też jakaś dziwna albo ciasne albo za szerokie. Według mnie FOX robi doskonałe buty do offu, SIDI może fajnie wyglądają ale 2 raz nie kupił bym tych butów.
Buty SIDI do offa kupuje się tylko raz... |
Foxy nie przemakają?
|
Wszystkie przemakają, a Crossfire to świetny i mega pancerny but, pewnie przez to nie każdemu podchodzi. Ja w swoich już jeżdżę chyba 8 rok i nadal się świetnie trzymają, a ile razy mi nogi przed urazami uratowały to tylko one same wiedzą :)
|
Foxy też przemakaja ale później. Foxa na nodze nie czuć, SIDI sa pancerne i to właśnie jest odczuwalne. Fox dla mnie jest bardziej komfortowy. Ale to jest moje zdanie i kilku znajomych. W SIDI gorzej czuć moto, chyba przez ich pancerność. W motocrossie i hardenduro są rzadko spotykane. Przynajmniej ja byłem jedyna osoba ktora jezdzila w SIDI :)
|
Domyślam się jakby nie przemakały to by też nie oddychały w takim plastikowym bucie. Było by jak w reklamówce ;)
Czy rozmiarowka SIDI Crossfire 3 jest taka sama jak ADVENTURE? |
Ja mam ten sam rozmiar adv i crossfire.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |