![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Można też samemu vana wynająć z wypożyczalni. NAT tak przewoziłem w ostatnie wakacje aby polecieć z PL do Rumunii. Dwa motóry na vanie i podział kosztów już tak źle nie wychodzi. |
Nie wiem czy to dużo czy mało,sąsiad zapłacił chyba niecałe 500plnów za transport moto z Londynu pod dom
|
Cytat:
Poniżej dla zobrazowania sytuacji pare ofert z clicktrans: https://clicktrans.pl/przegladaj-prz...nia&type=route Do tego potrzebny jest jeszcze cały szpej (kask, buty, ubranie i inne graty) aby nie leciec samolotem obładowany jak wielbłąd, więc dojdzie za to parę groszy. No i na koniec bilet lotniczy. Potem przemnozyc to razy dwa (powrót)... i wcale nie wychodzi tak różowo. |
Cytat:
|
Takiego maila dostałem od goscia co robił serbski tet... Wiadomo , żywioły zmieniają teren.
Hi Marcin, entire route through Serbia was riden on a loaded Kawasaki KLE500 (my bike) and a lot of my friend are riding Afrikas and Transalps, which means that it is doable on heavy bikes. Keep in mind that mud and rain can make some sections impossible. August should be perfect, maybe a bit to hot. Regards, Ivan Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
Marcinos, dobra, widzę niespójność.
Zdefiniujmy teraz znaczenie słowa "obładowany". ;) |
Pewnie w worku 50 litrów nie ma już miejsca.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |