![]() |
Jak swoją wybierałem tez miałem dylematy. Nawet specjalnie do Warszawy jechałem zobaczyć czarna... Koniec końców w Krakowie wtedy stały dwie koło siebie Czerwona z czarnym i Biała to już wiedziałem ze wybór to bedzie HRC. Teraz oglądam się za czerwono- czarnymi...
|
Cytat:
Mam to wiem :D |
Cytat:
używkę z 2019 r. oczywiście - już odkładam ... :Thumbs_Up: |
no ok zobaczymy .. na pewno zaklepalem juz model 2019 z nowym malowaniem .. na razie moja zarezerwowana czeka w skrzyni ..
http://www.versamatic.com.pl/afri/hrc.jpg |
[QUOTE=Novy;614936]Z subiektywnych (ale nie tylko) obserwacji na przestrzeni czasu to z malowań 2015-2018 najładniejszy jest kolor czerwony, później biały HRC (ładnie współgra z białym kaskiem) i czarna.
:lol8::lol8::lol8:... |
Na kolorze sie nie jeździ. Jak weszla afra koncowka 2015 podobaly mi sie wszystkie oprócz czerwonej. Dwa lata pozniej stalem sie wlascicielem czerwonej bo taka najtaniej znalazlem. Teraz chyba bym nie zamienil no moze tylko ATAS ladniejsza
|
Cytat:
O Tobie pisałem :D |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
Ja wybrałem czerwoną z dwóch powodów,
1.W mojej ocenie to najładniejsze malowanie NAT 2.Czerwony jest widoczny. Miałem 2 wypadki z wymuszeniem pierwszeństwa na czarnym motocyklu, w obu przypadkach sprawcy tłumaczyli, że mnie nie widzieli. Statystyki podobno mówią, że większość kolizji polegających na wymuszeniu pierwszeństwa jest z udziałem motocykli w czarnym malowaniu. |
Ten nowy tricolor z dominacją niebieskiego na żywo naprawdę jest genialny, lepiej wygląda niż na żywo :) Sam czekam na odbiór w takim kolorze
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |