![]() |
1. Jaskola 2szt.
2. DwaMariany 1szt. 3. Tomasa 1 szt 4. Dubel 1 szt 5. PawelM 1 szt 6. Pokemon 1 szt. 7. szelas 1 szt 8. Lakrua 1 szt |
9. Może matjas - ale polar miał być forumowy i tez z tamtego wątku wziął się ten tutaj.
Zapytuje zatem ponownie bo poprzednio może mało wprost pytałem: czy podana cena obejmuje wyhafcenie logo forum? Wybaczcie, nie chce tu jakiejś schizmy, ale POLAR to mogę kupić w sklepie z butami górskimi. M |
SzymonBBI 1szt
|
1. Jaskola 2szt.
2. DwaMariany 1szt. 3. Tomasa 1 szt 4. Dubel 1 szt 5. PawelM 1 szt 6. Pokemon 1 szt. 7. szelas 1 szt 8. Lakrua 1 szt 9. Może matjas 10.SzymonBBI 1szt 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum |
Cytat:
|
Cytat:
Matjasku nie zdążyłem zrobić kalkulacji. Jak się uda zmieścić w cenie to będzie. Kwestia jak to zrobić aby było estetycznie. Dam cynę w następnym tygodniu. Oki? |
Cytat:
|
Napisał KORNIK Zobacz post
1. Jaskola 2szt. 2. DwaMariany 1szt. 3. Tomasa 1 szt 4. Dubel 1 szt 5. PawelM 1 szt 6. Pokemon 1 szt. 7. szelas 1 szt 8. Lakrua 1 szt 9. Może matjas 10.SzymonBBI 1szt 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum 12 Palnik 14 Onufry22 z logo FAT |
Cytat:
Estetycznie będzie małe. Małe będzie tanie :) M |
Ja dołączam się do Matjasa... ma być logo forum na piersi, lub/i ramieniu i basta :)
Jeśli będzie, to się piszę. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |