![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Do mojego pierwszego w życiu nowego motocykla pacany w ASO przykręcili klamki śrubokrętem dwa razy mniejszym niż łeb śruby deformując je. Aku było nie przypięte w ogole.
Co do dalszej obsługi przez jakikolwiek warsztat ja mówię dziękuje i szczerze współczuje tym którzy nie maja alternatywy. Wiem wiem... czepiam się. Inne kwiatki pewnie jeszcze wyjdą w praniu. M |
Japońce to jakieś specjalne swoje krzyżakowe śrybokręty mają.
Niestety zawodzi czlowiek i pośpiech. Młodzi nie uczą się pod nadzorem starych a z YT. |
Śruby w klamkach maja łby na wkrętak płaski.
Jakikolwiek by nie był, nawet w kształcie gwiazdy Dawida - ASO ma taki mieć. Może zróbmy jakiś twórczy konkurs na rozwiniecie skrótu? :) Antytalencie Sruby Ogarnia |
Agdyby Samemu Ogarnąć:)
|
Ale Szwindel Obmyśliliśmy
|
Seriwsy ASO bywają słabe, bo nie opłaca im się być dobrymi.
Do ASO i tak przyjadą ci co myślą, że na gwarancji muszą (lub nie mają innego wyjścia) albo ci którzy mają tyle pieniędzy, że im wszystko jedno. Ewentualnie, ci co wierzą w ASO. Co innego serwis "niezależny". On musi konkurować ceną / jakością z innymi serwisami. Inny jest też model całego biznesu. W ASO właściciel nie jest mechanikiem, mechanicy się zmieniają i bywają mniej lub bardziej z łapanki. Warsztaty niezależne bardzo często są prowadzone od lat przez tego samego mechanika, który latami pracuje na swoje nazwisko kręceniem śrubek, a nie klepaniem po plecach po zostawieniu kilkudziesięciu tyś PLNów w salonie. |
Ależ Skrajny Obciach
inspirowane legendą: Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś |
Chciałem się przymierzyć do demówki husky. Chodzi mi po głowie 701 enduro. Napisałem do centrali i dostałem info że po znajomości z kimś tam mogą mi załatwić w Gdańsku.
Spoko 400 km można się bujnąć ;-) Kolega mieszka w Norwegii i opowiadał że tam są demoday. I tak latał różnej maści Hondami jednego dnia, innego razu KTM. U nas to chyba tylko Harley robi takie spoty. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |