![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Hey,
Co Wy z tymi GS'ani..?!;)) Co prawda na GS jechałem dwa razy i zawsze chciałem szybko oddać sprzęta.. Wg mnie jak we dwoje to jest wiele innych fajnych motocykli, lepszych na szosę niż GS .. poprawcie mnie ale choćby jakiś kredens..;) |
Cytat:
|
Cytat:
To kiedyś spotkałem Pana 60+ co pol życia latał na GS ale z czasem zamienił na kredens bo dużo z żoną podróżuje.. Zaznaczam że nie znam się na BMW.. |
Cytat:
|
Hm... to może jednak Tiger 1200. Ma kardan, cena na dzisiaj podobna do NATS...
|
GieeS jest po prostu brzydki. (Oczywiście moim zdaniem).
Natomiast Crosstourer jest piękny. (O gustach się nie dyskutuje). Kup taki, który Cię chwyta za serducho! |
Jest Królem szos i turystyki, wygodny, zwinny, wyjątkowo dobrze wyważony i wydaje mi się że to co ludzi od niego odstrasza to cena. Nie jeden na forum już pisał,że jeśli chodzi o podróże w 2 osoby tylko GS,żadna Afryka i robili to nie raz najbardziej zagorzali fani Królowej.
|
I NAT się nadaje i GS się nadaje.
Pewnie i GS bardziej, ale za to NAT jest bardziej uniwersalna. Każdy jednak z tych motorów jest górnej półce dalekiego podróżowania we dwoje w miejsca gdzie czasami znajdzie się jakiś szuter, podjazd, górki oraz nawet gdy będzie dużo asfaltów na dojazdówce. Nie lubię bawić się w aptekarza. Ważniejsze w motorze jest dla mnie to żeby cieszył, żeby go lubić, żeby się podobał i wywoływał pozytywne emocje (gdy już dany model mieści się w danych zastosowaniach). PS. I do tego na GSie taka naklejka chyba się nie przyklei::) https://2.allegroimg.com/s512/0385c6...5a5bd2679c1252 |
Przyklei się przyklei, użytkownicy GS to nie tylko ludzie z kasą, ale też fantazją.
Faktem jest że NAT więcej wybacza w terenie i nie raz zjedzie w miejsca gdzie jadąc na GS strach się w oczach pojawia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |