![]() |
KTM LC 7,5 Africa Twin - dla mnie rewelacja. Gratuluje pomysłu i wykonania:) Hehehehe
|
7,5 zaworu?
|
7,5 litra spirytusa
|
Chłodzonego cieczą? Nie ma sensu :).
|
Co wy mnie tu spamujecie w tak poważnym wątku? ;) 7,5 litra? Z chęcią przyjmę te 7,5 litra jak napisałem na początku... każda gratifikacja się przyda a mogę również napisać stosowne podziękowania zacnym "mecenasom sztuki afrykańskiej" :)
|
ja to widziałem na własne kaprawe oczy i dotykałem
poprostu: Tosz to Szok |
i jakie to czasy nadeszły, miłośnicy AT przerabiają je na KTM, za chwilę powstanie "idealna Africa", z której oryginalny bedzie tylko wpis w dowodzie rejestracyjnym... reszta to kawałki BMW, KTM, i innych moto, które uznaliście za gorsze lub nie "kultowe", wybierając AT :mur:
Jestem trącony rydwanem czasu (bardzo podoba mi się to określenie), ale chyba nie tędy droga... Teraz czekam na zjepkę od większosci forum... nara |
:haha2:
Witamy o poranku ;) |
Franek generalnie miłośnikiem AT to ja jestem w bardzo ograniczony sposób... cenię sobie w niej to jak fajnie mi sie nią jeździ :) Resztę mam w dupie. Poza tym brak kasy na naprawę oryginalnymi częściami czachy po dzwonie plus chęć odchudzenia... i masz wyniki.
Niektórzy polerują osłony silnika i tych też szanujemy ;). |
...ale africowe osłony... :), oj dobra, może marudzę...
(może i mnie zaraz to weźmie i założe przód od CR500, bo akurat mam... ale tak mi sie podoba oryginał...) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |