![]() |
+1 do WeeRide. Mam czwórkę małych terrorystów i niestety dopiero przy ostatnim odkryliśmy ten rodzaj fotelika. Dla dzieciaka poniżej 2 lat chyba nie ma nic lepszego.
|
Heniek - NIEMAL jak Jochen - zbliżasz się do definiowalnego sukcesu lęgowego :D
|
Kupiliśmy używkę za 250 na olx, generalnie mam kilka obaw bo mój Młody ma nie całe 18 miesięcy, zaczął chodzić jak miał 9 i waży 12 kg. Jak usiadł w WeeRide to fotelik wydał się malutki. Za chwilę idę montować i zobaczymy co z tego wyniknie.
Niby WeeRide jest do 4 lat lub 23 kilo ale nie wiem czy to nie będzie przypadkiem na jeden sezon. |
Cytat:
ten fotelik taki mały faktycznie jest ale styka na długo dość. nasze dzieciaki też są raczej te wyższe ino chudziaki :D najważniejsze to obczaj czy mu się dobrze głowę opiera na półce - zobaczysz, że się przyda :D |
OK, zamontowane i zaskakująco wszystko gra. Obawiałem się, że się nie zmieści między główką ramy a kierą bo mam bardzo krótką górę główki. Ale dzięki gumowej podkładce dołączonej do zestawu udało się to stabilnie zamontować.
Jak Młody wstanie z drzemki to zrobimy testy;] Jedyne co to warto chyba sobie uszyć mały pokrowiec na półkę bo to wykończenie nie jest jakoś super przyjemne w dotyku (może kwestia tego że używka i jest jakoś zniszczone) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |