Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Ukraina - Połonina Krasna -27.07-31.07 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=32357)

rrolek 12.07.2018 12:45

Witam

Drogą dla duali tzn od strony Brusturów to widzę tylko jeden trudniejszy podjazd już na połoninie (po rumoszu i rozmyty). Stiga można trawersować. Z podjazdem pod Bliźnicę już za Drahobratem powinno być ok bo jak nie koleinami to można próbować trawnikiem i jest się gdzie rozpędzić. Wjazdy od Krasnej raczej nie na takie ciężkie kloce (a ten pod stacje telekomunikacyną już na pewno). Od strony Rachowa czy z Drahobratu luzik, od Kwasów może być bida. Jest fajna trasa od Kobyleckiej polany ale miejscami stromawo. Innych grzechów nie pamiętam....

Pozdr
rr

Gilu 12.07.2018 14:42

Cytat:

Napisał rrolek (Post 590211)
Witam

Drogą dla duali tzn od strony Brusturów to widzę tylko jeden trudniejszy podjazd już na połoninie (po rumoszu i rozmyty). Stiga można trawersować. Z podjazdem pod Bliźnicę już za Drahobratem powinno być ok bo jak nie koleinami to można próbować trawnikiem i jest się gdzie rozpędzić. Wjazdy od Krasnej raczej nie na takie ciężkie kloce (a ten pod stacje telekomunikacyną już na pewno). Od strony Rachowa czy z Drahobratu luzik, od Kwasów może być bida. Jest fajna trasa od Kobyleckiej polany ale miejscami stromawo. Innych grzechów nie pamiętam....

Pozdr
rr

Witaj,nie miałbyś czasu i ochoty w któryś weekend na początku sierpnia na zrobienie Krasnej i Drogi Legionów?

rrolek 12.07.2018 14:57

Witaj

Gilu z tobą bardzo chętnie, ale:
Właśnie się próbuje jakoś zebrać, z czasem kruchutko. Może 2 dni bym wykroił, ale to trzeba by albo asfaltem, albo ścisnąć du.pe bo najszybszym jaki znam offikiem (z elementami dróg jednak) do Us't Czornej to co najmniej 8 godzin łojenia przy dobrej pogodzie. Nie wiem co nato moja dyskopatia :(
Chłopaki pycą do Kołoczawy "asfaltem" więc tak myślę czy się moim dominikeim nie zabrać. Ale to opcja na Świdowiec (raczej lajcik). W cięższym terenie tym klocem mogę już nie dać rady (stara piz.da już jestem).
Tak czy siak opcja otwarta, konkretniej będę wiedział bliżej końca lipca.

Pozdr
rrr

voxan69 12.07.2018 15:03

Gilu ja chetnie bym sie wybral

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Gilu 12.07.2018 15:46

Cytat:

Napisał rrolek (Post 590233)
Witaj

Gilu z tobą bardzo chętnie, ale:
Właśnie się próbuje jakoś zebrać, z czasem kruchutko. Może 2 dni bym wykroił, ale to trzeba by albo asfaltem, albo ścisnąć du.pe bo najszybszym jaki znam offikiem (z elementami dróg jednak) do Us't Czornej to co najmniej 8 godzin łojenia przy dobrej pogodzie. Nie wiem co nato moja dyskopatia :(
Chłopaki pycą do Kołoczawy "asfaltem" więc tak myślę czy się moim dominikeim nie zabrać. Ale to opcja na Świdowiec (raczej lajcik). W cięższym terenie tym klocem mogę już nie dać rady (stara piz.da już jestem).
Tak czy siak opcja otwarta, konkretniej będę wiedział bliżej końca lipca.

Pozdr
rrr

do Kołoczawy "asfaltem",sobie przypomnę ten asfalt to mnie ciary przechodzą,ale tak jakoś dostać się w pobliże autem

rrolek 12.07.2018 16:18

Witam

Ciągle nie wiem czy da się autem legalnie wwieźć motki. 2 przypadki znam. Ale jak to wygląda formalnie spróbuje się dowiedzieć. Z dugiej strony chłopaki autem z przyczepą telepali się z Krościenka do Kołohavy bodajże 7 czy 8 godzin. Masssakra. Jak pisałem - dobrze cisnąć i wyjdzie nie wiele więcej offem.

Pozdr
rr

Adagiio 12.07.2018 17:23

Rrolek, byłem na ostatniej integracji caraweklą z moto a w drodze powrotnej Konrad ze mną wracał.
Kiedyś w sześć osób żeśmy przejeżdżali z motorkami na przyczepach, było trochę zamieszania bo nie wiedziałem jak to ogarnąć.
Przekręć do mnie to Ci wszystko wytłumaczę.
Początek sierpnia mówicie ?

Ps. Droga ze Sławska do granicy zajęła mi trzy godziny bo jest objazd, remontują odcinek od Stryja da Sambora. Jak zrobią tą drogę to w 2.15 H jesteś w Sławsku a w 3 h w Wołowcu. Droga OK nie ma dziur. Wołowiec to daleko od tego co chcecie jechać ?

Gilu 12.07.2018 17:53

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 590272)
Rrolek, byłem na ostatniej integracji caraweklą z moto a w drodze powrotnej Konrad ze mną wracał.
Kiedyś w sześć osób żeśmy przejeżdżali z motorkami na przyczepach, było trochę zamieszania bo nie wiedziałem jak to ogarnąć.
Przekręć do mnie to Ci wszystko wytłumaczę.
Początek sierpnia mówicie ?

Ps. Droga ze Sławska do granicy zajęła mi trzy godziny bo jest objazd, remontują odcinek od Stryja da Sambora. Jak zrobią tą drogę to w 2.15 H jesteś w Sławsku a w 3 h w Wołowcu. Droga OK nie ma dziur. Wołowiec to daleko od tego co chcecie jechać ?

Wieczór zmajstruję pod dyskusję co mi chodzi po głowie

voxan69 12.07.2018 18:27

Gilu majstruj bo mam caly sierpien wolny oprocz ostatniego tygodnia zaplanowanego z rodziną. Fajnie by bylo zaliczyc Ua i Ro 😁

Gilu 12.07.2018 20:14

Cytat:

Napisał voxan69 (Post 590291)
Gilu majstruj bo mam caly sierpien wolny oprocz ostatniego tygodnia zaplanowanego z rodziną. Fajnie by bylo zaliczyc Ua i Ro 😁

U mnie z czasem słabo ale gdyby pogoda dopisała to pewno bym zorganizował od piątku po południu do niedzieli wieczór

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.