![]() |
Próbował ktoś odpalać z wciśniętym przyciskiem od kontroli? Może wystarczy go przykleić :)
|
Będzie przeskakiwał między trybami ;).
|
Ja tam prosty chlop ze wsi jestem, ale naprawdę nie mogę zrozumieć, ze komus chce się ingerować w motocykl, budowac ustrojstwa za ciężkie piniondze itd. itd. :D
Ilez to czasu zajmuje nacisniecie tego przycisku? Pomnozone nawet przez 10 lat użytkowania - wyjdzie i tak niewiele w porównaniu do budowania i wpinania jakiegoś modulu. Ale co kto lubi..... Z zaciekawieniem będę obserwowal temat. |
Tu nie o to chodzi aby wcisnąć guzik. W terenie to upierdliwe i zapominasz. Ja 2 razy przez niewyłączenie TC z racji zapomnienia leżałem w tym raz w wodzie bo moto w strumieniu zdusiło na śliskich kamieniach. Goowniane uczucie jak prosty bród sprawia problem przez elektronikę.
|
Nie wiem po uj ta trakcja... rozumię, że takie 1000rr co ma 200kuni na kole potrzebuje TC ale afra ledwo 82kunie na kole pokazuje... 950/990 milion razy agresywniejsze a jakoś nie przeszkadza ludzią w terenie, że TC nie ma...
|
Podpiąć tylny czujnik pod przednie koło i po ABSie z tyłu i TC tak mi na myśl przyszło,tak głośno myśle sobie.. Ale pewnie dupa z tego będzie bo sygnał z tylnego czujnika bedzie do czegos tam potrzebny..
|
ok. prosze napisac mi w punktach co chcemy uzyskac przy pomocy jakich srodkow.
|
1. 20 koni więcej przy pomocy magnetyzera
2. |
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=CFh4aUf3_7g |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |