![]() |
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Emek, a Ty się uparłeś na TET, czy tak po prostu chcesz się bezdrożami po Zakarpaciu powłóczyć i tracków szukasz?
|
Nie uparłem się, raczej pomysł był taki. Jak dysponujesz fajnymi ścieżkami poza czarnym to chętnie przytulę.
|
Do wsi Krasna jechałem na lekkim.
Niestety ten ślad zawiera odcinki które na ciężkie będą nie do przejechania lub po prostu bardzo bardzo ciezkie. Kilku chlopa może by dało radę wnieść. |
Mamy 10 dni pod koniec sierpnia na poczatku wrzesnia (24.08 - 02.09 - wstepnie wszystko). Myslelismy zrobic czesc TET polska na poludniu do hrebennego i potem TET ukraina. Ale wyglada na to ze plany trzeba bedzie zmodyfikowac nieco.
chemik, a masz cos ciekawego co mozna by pojezdzic tam? :) |
mam odpowiedz od wlasciciela tej trasy (na FB na grupie TET mi odpisal)
Cytat:
|
DO mnie tez napisał.
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Widziałem jej część i taka jak na zdjęciu mi się bardzo podobała:
Załącznik 79530 Jesienią z ciekawości spojrzałem z perspektywy asfaltu na miejsca, w których ta trasa przecinała dostępną drogę i wydało mi się nieprawdopodobne ze względu na stromiznę i luźne kamienie zjechać stamtąd. Było sucho. Sama droga prowadząca grzbietami zachęcała, ale przy takiej różnicy wysokości zawsze w końcu trafi się jakiś gliniasty podjazd, który skutecznie na pół dnia odbierze wolę walki. Na dziś nie na afryki, ale ja już stary i bojący jestem, więc chętnie obejrzę choć zdjęcia z fajnych odcinków. |
Witam
Cytat:
Pozdr rr |
Jeśli ciężki sprzęt przechodzi znaczy że jest trasa,jeśli
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |