![]() |
Hehehe NIo mam troszke rozszczelniony tumik tu gdzie sie łaczy z kolankami nio a to strzelanie drazni :D:D bo mnie policja przez to zatrzymała i chcieli mandata wrabac bo akurat kołonich taj Jebł..... ze masakra hehe ale fakt fajnie sie nim ludzi straszy :) zrobie to po łikendzie uszczelnie i synchro zrobie i wam powiem co dalej :)
|
Ja założyłem nowe uszczelki i nadal strzela..
|
Ja zrobilem dzisiaj synchro i dalej ładuje w tumik ostro udro zajme sie uszczelnieniem tego łaczenia gdzie sie tłumik przykreca i napisze co jak bo drazni to juz troche hehe
|
Sprawdź, albo daj jakiemuś fachmanowi gaziory do sprawdzenia, czy tak przypadkiem zaworki iglicowe Ci juz nie popuszczają.
Przy nieszczelności wydechu raczej nie waliło by ogniem z rury. |
:rolleyes:panowie może czas na wymianę łańcuszków:lukacz:
|
hmmm to strzelanie to zaczeło nagle ale moze masz racje z tymi zaworkami iglicowymi, bo tak odrazu chyba by nie zaczeły puszczac nagle moze tam co podlazło dzie i niedomyka bo własnie skonczyłem jeszcz teraz regulowac zaworki ale nic nie trza było ruszac bo wszystko eleganckie rozbiore gazniki dzis jeszcze i popatrze na te zaworki iglicowe
|
Cytat:
|
a może po prostu źle ustawiona mieszanka :oldman:
|
A ja bym sie zatrzymal na chwile i zapytal.
Strzaly pojawily sie od tak nagle ? Bez wymiany czegokolwiek i rozszczelniania czegokolwiek ? Po synchro, sa wciaz ...? :zdrufko: A po tych wszelkich zmaganiach z piwem, i po kilkusekundowym namysleniu, powiem tak ! Ze nic Ci nie da synchro puki nie uszczelnisz wydechu ! :friday:Ale mnie jest dzisiaj dwoch ! Ja i Kilkonog ! |
Ja dzisiaj założyłem nowe uszczelki, uczczelniłem na nowo wszystkie połączenia i przestała strzelać :). Obroty trochę wzrosły - to obniżyłem, teraz jest O.K
P.S Dodam, że uszczelki przy jednym z cylindrów nie było:confused:. Aaa.. i założyłem nowe świece syyykliwe . Różnica wyczówalna. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |