![]() |
3 Załącznik(ów)
Cytat:
Nieraz trzeba poczekać na realizację, ale ogólnie załatwią wszystko (to motocykliści :Thumbs_Up:). Podglądnąłem teraz moto-tour.com.pl (Kraków)- aktualnie dostępne od ręki (promocja, nowość) :D GIVI S250 Tool box to takie cóś: Załącznik 77558 długość 260mm x szerokość 90mm x wysokość 170mm a to Touratech od BMW1200GS tylko, że tu drogo i trzeba pokombinować z mocowaniem przy adaptacji do CRF - dlatego nie namawiam, ale ja sobie chwalę Załącznik 77559 oba wielkościowo praktycznie takie same. Wchodzą dętki (tylko cienkie jak OEM), łyżko-klucze i ... :) Jest jeszcze Raid Toolbox Honda Africa Twin Reference: DS17000 o którym pisał wcześniej WojtekBBI - też fajny, uniwersalne mocowanie. oraz Bumot: Załącznik 77561 tuba, której foto wsadziłem wcześniej to zestaw Hepco&becker (tuba +mocowanie) dedykowany do CRF - nr cz.: SKU 741994 00 01 |
Cytat:
Rozmiar: 30-17-8,5cm Koszt przesyłki do PL: 16 Euro Link: https://www.dsbikeprotection.com/en/...ack_until_2016 |
Mierzyłem się do tego Touratech'a...
Cytat:
Cytat:
A z mocowaniem u siebie i tak będę musiał pokombinować, bo mam stelaże Hepco. Dzięki Viper! :Thumbs_Up: :) |
Info od Bumot:
The tool box cannot be attached on other brand frames as BUMOT frames are developed .to have an integrated rack-mounted tool box. |
4 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 77596 A skrzynka Bumota, jak skrzynka (i to jeszcze metalowa - zero ograniczeń), wymiary odpowiednie ? zmieści się pomiedzy stelaż a elementy motocykla ?, mocowanie zawsze można wymyslić stosownie do potrzeb i zamontować. Chyba cały świat tak robi, no chyba że mają Holana :) Kilka przykładów: Załącznik 77597 Załącznik 77599Załącznik 77600 Ja tool boxa B., jak potrzebuję dokręcam do kufra centralnego (psażera nie wożę) bo stelaży nie mam, i tak sobie wymyśliłem. PS. wybrałeś stelaż Holana, kufry też? to po co ci skrzynka. Holan w kufrach ma podwieszane "rynienki" np. na klucze i dętki. Wziąłeś te drugie kufry - żałuj |
ja z kolei chcę żeby narzędzia były zawsze na motocyklu, i to w takim miejscu żeby mi nie przeszkadzało. u mnie patent z mocowaniem do stelaża jest ograniczony bo mam płytę Kriega także to już będzie większa rzeźba żeby dostosować tool boxa czy inne tuby
a druga sprawa wydać 150euro (to już komplet K60 na wyprawę), a zrobić za darmo to jednak jest też oszczędność i satysfakcja :) |
Cytat:
Rozwiązanie Holana, podobnie jak dla Grześka, nie jest dla mnie rozwiązaniem. Skrzynka ma być nonstop przy moto. Głównie latam bez kufrów. Dzięki za foty, coś mi się zrodziło w głowie. |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 77688 inny model - wersja desperado (OLX - 23pln):) : Załącznik 77689 |
Ale to ma być narzędziówka a nie warsztat mobilny :)
|
3 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 77694 a przy odpowiednich narzędziach wystarczy kieszeń (lub wchodzą pod siedzenie kierownika, tam gdzie jest gumka i nie przeszkadzają nawet przy obniżonym siedzeniu) Załącznik 77695 łyżki do opon można przymocować wewnątrz osłony silnika, w końcu nie używa się ich co godzinę :) albo pokusić się na : Załącznik 77698 i hyc w termos albo ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |