![]() |
Znaczy na wyjazd raczej się nie uda dostać ? Wyjazd w okolicach końcówki 42 tygodnia
|
Niestety do końca przyszłego tygodnia nie damy rady.
|
Cytat:
|
|
Kiedy siano wpłacać?
|
Spoko, jeszcze nie ma całości. Jak będzie wszystko w magazynie będziemy wysyłać info zapisanym.
|
Ok, bluza prezentuje się bardzo fajnie (mo)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
suuuperrrr !
może Pentel permanent marker pomoże na żółtą nitkę .... :haha2: |
Pierwsze kilometry zrobione . Parę słów co do rozmiaru . M na mnie jest dobrze dopasowana , jak bielizna , ale rękawy i długość są ok . L jest luźniejsza ale nie oznacza to że napakujemy pod spód dużo rzeczy. Przy 14 dziś wieczorem i Cayene pro zaczęło być chłodno
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Bluza rewelacja. Nawet fajniejsza niż się spodziewałem :D . Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie, bluza ładna i leży jak druga skóra.
Świetna jest ta zakładka na suwaku - nie drapie pod brodą. Mała rzecz, a cieszy. Rozmiar dobierałem z tabelki pod wzrost. Trafiony w punkt. Długość rękawa idealna. Obawiałem się, że będzie za obszerna (jak wszystkie bluzy XXL jakie kupiłem), ale nie - jest extra. Bardzo podoba mi się jej długość. W końcu mam bluzę, która nie wyłazi z gaci i jest ciepło w plecki/dupkę. Przyjechałem sobie w niej dzisiaj do pracy - za oknem 6-7*C, trochę leci z nieba, bluza na t-shirt, kurtka bez podpinki (Klim Latitude). Było mi komfortowo (nie za zimno, nie za ciepło). Teraz siedzę sobie w biurze, po rozpięciu suwaka jest mi również OK (nie za ciepło, nie za zimno). Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dzięki Panowie! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |