![]() |
Moze. Bym sie zalapal? Jak jest miejsce. Jakis niwyjezdzony jestem ;)
|
Cytat:
Myślę, że jeszcze góra 2 kompanów i można lecieć :) a właściwie to Ty Greg gdzie chcesz - UA czy u Toleckiego impreza i latanie po Podlasiu/Kresach? |
Mnie to obojętnie byle jazda była.
Jak do Rumuni to jedziemy na Tarcu. Trzeba :) Termin pasuje, pomyśl o tych namiotach, bo albo na lekko albo namioty :) |
Mirkoslawski - wbijaj na Podlasie!
:) |
No faktycznie - tylko jak dla mnie najodpowiedniejsza jest wersja budżetowa wyjazdu...
W sumie to właśnie jak będą namioty, będzie więcej przygód a mniej hard offa - z drugiej strony możemy na bieżąco szukać noclegów w agro czy innych motelach tyle, że to sezon no i będzie drożej... Generalnie w sumie to mnie to obojętne - dopasuje się ;) Cytat:
|
Obojczyk ino lekko sfatygowany,,dochtur" powiedział że ze 6 tygodni ale z doświadczenia wiem że po 4 już mogę offować. Wyjazd aktualny z leekkim przesunięciem na termin 24,25-30.31-80.17 r. z możliwością przesunięcia o 1-2 dni w przód lub tył.
|
Od 5 do 15 sierpnia jestem z kumplem w Rumunii.
|
Cytat:
Zielony - poszło PW. Greg - Ty na 100 % jedziesz? Masz siłę po UA z Wojtkiem?:dizzy::D |
Cytat:
Na 100% to nigdy nie wiem. Trochę mnie martwią te "szuterki", bo szczerze to nie tego szukam :( Zobaczę co się rozwinie |
No to spokojnie - ja nie szukam hard offu jednak trasa "szutry" z integracji ukraińskiej, którą przywołałem to nie są zwykłe szutry choć tak jak mówię, nie szukam pionowych podjazdów i skakania po półkach ale i chcę unikania asfaltów i zwiedzania. Jestem otwarty na włóczęgę po górach ale zamknięty na trialowe trasy w Karpatach.
Greg - jeśli byłeś na "integracji" z Mirmilem i Puszkiem to pewnie wiesz, jaki jest poziom u Nich trasy "szutrowej" ;) Lubię offa ale nie chcę Cię "spowalniać". W takim razie nadal szukam kogoś na latanie poza asfaltami w wersji "advenczer" ale nie hard off, z namiotem raczej ale też jestem otwarty na inne formy. Mam do dyspozyji czas od 12 do 20 sierpnia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |