Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   7 dni gdzieś offem (PL, UA lub RO) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29703)

7Greg 18.07.2017 19:06

Moze. Bym sie zalapal? Jak jest miejsce. Jakis niwyjezdzony jestem ;)

mirkoslawski 18.07.2017 19:25

Cytat:

Napisał 7Greg (Post 540185)
Moze. Bym sie zalapal? Jak jest miejsce. Jakis niwyjezdzony jestem ;)

Greg...tyle że z Tobą to raczej light nie będzie hehe ale jak coś to jest nas dwóch...tyle że ja co najwyżej trasy poziomu "szuter" na integracjach Puszka i Mirmila czyli po naszemu taki średni łoff :D
Myślę, że jeszcze góra 2 kompanów i można lecieć :) a właściwie to Ty Greg gdzie chcesz - UA czy u Toleckiego impreza i latanie po Podlasiu/Kresach?

7Greg 18.07.2017 20:03

Mnie to obojętnie byle jazda była.

Jak do Rumuni to jedziemy na Tarcu. Trzeba :)

Termin pasuje, pomyśl o tych namiotach, bo albo na lekko albo namioty :)

mygosia 18.07.2017 20:52

Mirkoslawski - wbijaj na Podlasie!
:)

mirkoslawski 18.07.2017 20:55

No faktycznie - tylko jak dla mnie najodpowiedniejsza jest wersja budżetowa wyjazdu...
W sumie to właśnie jak będą namioty, będzie więcej przygód a mniej hard offa - z drugiej strony możemy na bieżąco szukać noclegów w agro czy innych motelach tyle, że to sezon no i będzie drożej... Generalnie w sumie to mnie to obojętne - dopasuje się ;)

Cytat:

Napisał mygosia (Post 540206)
Mirkoslawski - wbijaj na Podlasie!:)

Może jeszcze w tym roku będzie okazja a tymczasem mam niedosyt chyba po RO ;)

zielony 20.07.2017 12:32

Obojczyk ino lekko sfatygowany,,dochtur" powiedział że ze 6 tygodni ale z doświadczenia wiem że po 4 już mogę offować. Wyjazd aktualny z leekkim przesunięciem na termin 24,25-30.31-80.17 r. z możliwością przesunięcia o 1-2 dni w przód lub tył.

teddy-boy 20.07.2017 13:51

Od 5 do 15 sierpnia jestem z kumplem w Rumunii.

mirkoslawski 20.07.2017 16:46

Cytat:

Napisał teddy-boy (Post 540536)
Od 5 do 15 sierpnia jestem z kumplem w Rumunii.

Kurcze - gdybyście tydzień później jechali była by fajna ekipa 4 do jazdy a tak...ja szukałem u siebie różnych sposobów ale dostałem blokade na inne terminy niż 12-20 sierpnia :vis:

Zielony - poszło PW.

Greg - Ty na 100 % jedziesz? Masz siłę po UA z Wojtkiem?:dizzy::D

7Greg 20.07.2017 18:48

Cytat:

Napisał mirkoslawski (Post 540569)
Kurcze - gdybyście tydzień później jechali była by fajna ekipa 4 do jazdy a tak...ja szukałem u siebie różnych sposobów ale dostałem blokade na inne terminy niż 12-20 sierpnia :vis:

Zielony - poszło PW.

Greg - Ty na 100 % jedziesz? Masz siłę po UA z Wojtkiem?:dizzy::D

Na 100% to nigdy nie wiem.
Trochę mnie martwią te "szuterki", bo szczerze to nie tego szukam :(
Zobaczę co się rozwinie

mirkoslawski 20.07.2017 19:13

No to spokojnie - ja nie szukam hard offu jednak trasa "szutry" z integracji ukraińskiej, którą przywołałem to nie są zwykłe szutry choć tak jak mówię, nie szukam pionowych podjazdów i skakania po półkach ale i chcę unikania asfaltów i zwiedzania. Jestem otwarty na włóczęgę po górach ale zamknięty na trialowe trasy w Karpatach.
Greg - jeśli byłeś na "integracji" z Mirmilem i Puszkiem to pewnie wiesz, jaki jest poziom u Nich trasy "szutrowej" ;) Lubię offa ale nie chcę Cię "spowalniać".

W takim razie nadal szukam kogoś na latanie poza asfaltami w wersji "advenczer" ale nie hard off, z namiotem raczej ale też jestem otwarty na inne formy. Mam do dyspozyji czas od 12 do 20 sierpnia.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.