![]() |
Mam te z Aliexpress i są spoko. Polecam. Mają regulację, a mi to idealnie przypasowało, bo nie dotykają handbarów.
|
Cytat:
Kurteczka, , a u mnie poszerzenie nie wali w wahacz. Osobiście tego bym nie chciał się pozbywać. Szukanie podkładki nie zawsze kończy się sukcesem :D . Handbary owszem , oryginalne nadają się na podstawki do przystawek . |
ja zamontowałem sobie komplet od Puig'a - bardzo fajne - dużo leprzy chwyt
|
Cytat:
Mi przeszkadza tylko klamka sprzęgła , bo zmieniłem handbary na Barkbusters- y ,ale zostawiłem (może to błąd) oryginalną śrubę i oryginalna klamka ma duży luz (góra- dół) , a poza tym dość " nie ergonomicznie" daje się łapać z racji braku regulacji . PS. A te ceny Titax-ów to jakiś żart ? Czy już tak bardzo poszliśmy w marketing i inne cuda wianki ,że może być tylko..... drożej ? Bo nie ogarniam :( . |
1 Załącznik(ów)
No nadeszły czasy kiedy każdy może mieć frezowane klamki na CNC za 70zł z Ali
Mam na stanie kilkanaście różnych klamek z Ali jak i taki jak Zeta których używałem ostanie 5 lat i są mega.. Nie wprawione oko nie rozróżni Zety sztuk 1 za 190zł od China za 70zł za komplet do moto... Obie firmy frezują na cnc,na pewno nie jest to ten sam stop i tak wytrzymały nie jest.. ale bez przesady,za 70zł z wysyłką do Polski można dać sobie trochę luksusu.. Wszelkie Zety,Puigi czy Titaxy bedą mieć na pewno lepsze anodowanie i lepszy stop alu... moim zdaniem nie ma sensu przepłacać.. Zamówiłem do NAT takie cudaki w kolorach HRC... zjawiskowe za 120zł czego tu sie można czepić Chińczyki za 16 dolarów do MT-03 Zamówiłem do NAT takie cudaki w kolorach HRC... zjawiskowe za 120zł |
Zapytam z ciekawości, bo nie mam doświadczenia. Które klamki lepiej się sprawdzają - krótkie normalne czy składane, a może "długie" składane. Oświećcie mnie koledzy co będzie lepsze.
|
Tylko krótkie składane ..:Thumbs_Up:
|
Jak masz handbary (tylko nie te gówniane oryginalne) to łamaniec zbędny. Ale też jestem za krótkimi.
|
można klamki kupić pojedynczo ? znaczy tylko hamulca, czy zawsze komplety ? W kontekście dct pytam :haha2:
|
Kupujesz którą chcesz. Nie są w zestawach.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |