![]() |
Czesc, próbowalem z tapatalka wyslac PW,ale nie wiem czy doszlo,bo jakis dziwny komunikat mi podawalo. Prosze potwierdz czy dostales te informacje ode mnie.
|
Cytat:
Pozdrowienia, D |
Pytającym na PW czy można? Odpowiadam tak jeszcze można się dopisać. Proszę o przesłanie do jutra mejla z danymi jak pisałem wcześniej.
Jutro roześle mejla z danymi do przelewu. Myślę że do końca tygodnia Wolfgang się odezwie, że ma gotowa przesyłkę dla nas i chciałbym mieć juz czym mu zapłacić. Pozdrowienia, D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Cześć,
Wszyscy zainteresowani właśnie powinni dostać mejla z danymi. Gdyby ktoś nie dostał to proszę o info. Ostatecznie zamówię tyle sztuk ile będę miał przelewów na koncie. Także proszę o wpłaty do 9.06. Pozdrowienia, D |
Nowe info od Wolfganga.
"yesterday I received an Email from powder coater, parts will be ready to pick up tomorrow. So I would suggest you will close the orders at forum on Friday and sort it out for shipping and total costs." Także do piątku czekam na przelewy. Pozdrowienia, D |
Cytat:
|
https://drive.google.com/file/d/0B4O...ew?usp=sharing
Kilka z tych pudełek jest nasze :-) Myślę, że interes się Panu Batzenowi kręci całkiem nieźle! :-) Pozdrowienia, D |
Zapłacone.
Czekamy na wielką paczkę! Pozdrowienia, D |
Batzeny dotarły.
W piątek będę rozsyłał. Pozdrowienia, D |
Wszystkie Batzeny zostały wysłane - paczki priorytetowe Poczty Polskiej.
Powinny dotrzeć do was w przyszłym tygodniu. Pozdrowienia, D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |