![]() |
Nie ten rejon nie te góry. Hoverla to główny szczyt (i najwyższy na UA) w Czarnochorze, Włowiec lezy pod Połoniną Borżawy. Jeśli juz to atak albo z Kwasów albo z Z schroniska Zaroślak (dojazd z Worochty):D
|
1 Załącznik(ów)
Mi pasuje od Wołowca
Załącznik 71949 |
oczywiście można jak sie kroś nastawi. Ale i tak jak pisałem przez Kwasy wjeżdzasz. Można wjechać na pewno na Popa Iwana , ale dalej jak pamiętam to ze zjazdem i wyjazdem pod Howerlę do nie wiem. łaziłem tap tylko buta i to jakies 8 lat temu.
|
Cytat:
Dokładnie taką trasę robiliśmy dwa tygodnie temu ....z powrotem wyszły trzy mocne dni . 👍👍👍👍 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
50172744jeden
|
Gilu,
trzymam kciuki!:drif: Ja tam stary jestem, ślepy, gruby i bym chętnie przyatakował ale na lajcie..z leżeniem na Borżawie i jedzeniem jagód i wypiciem kubeczka lokalnego winka pod Borżawa..:p Juz nie wspominając o tej brunetce co parzy herbatę..:drif: |
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno trafi się jakiś Kozak na AT, na anakach co będzie chciał przyatakowac.:p PS mnie by szlak trafił przy tych jagodach wiedząc że Ty zdobywasz..wiec za 2 tyg. będę miał liścia i możemy coś myśleć. Juz dziś zapraszam na setkę na Starych Wierchach!:chleje::hehehe: |
Niestety na Starych Wierchach tego towaru niet
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |