![]() |
Gumy zamowione, bedzie co ma byc :D
|
Cytat:
Summa summarum fajna opona, taki odpowiednik TKC 80 (ponoć ma robić większe przebiegi, jest twardsza, więc pewnie stąd). Zakładam, że wiele osób spróbuje zmiany z TKC 80 na Anakee Wild, ja koniec końców do swojej Afryki zamówiłem znów TKC 80 (z którą mam już dłuższe i pozytywne doświadczenia) u Huberta, choć poważnie myślałem o Wild, która naprawdę dobrze się zapowiada. Tymon jestem ciekaw Twoich opinii z jazdy na tych oponach Afryką. Zdaj relację, za jakiś czas oczywiście. Zmieniasz także przód? Pozdrawiam M. PS. GS miał Wildy zarówno z przodu, jak i z tyłu. |
ciekawe jak jeszcze wypada porównanie TYŁ 17' tkc80/anakee wild/karoo 3 ?
|
Cytat:
Narazie na przodzie mam Karoo3 (najechane 12600km i jeszcze troche zostalo). Na tyle mam E07 które juz musze wymienic (wlasnie sprawdzilem ile na tej gumie zrobilem i szczeka mi opadla - prawie 21kkm). Relacje zdam napewno. |
niestety, ale na Anakee Wild trudno Ci będzie zrobić choćby połowę tego
|
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...05&oe=595C0A65
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...4e&oe=5994693D Anakee Wild przetestowany - fajnie sie spisal na ostatnim weekendowym wypdzie. Dam znac jak nakrece wiecej kilometrów. |
U mnie tez guma zadnia do wymiany.
Zadowolony jestes z wild'a? |
Jak narazie jest spoko - bylem tylko na jednym wyjezdzie wiec nie mialem za bardzo gdzie testowac.
Afra stoi teraz na warsztacie - po powrocie z PL bede musial skonczyc bo sezon juz w pelni... |
Nakręciłeś już jakieś km?
|
1 Załącznik(ów)
Po wszorajszym smiganiu w offie sprawdzilem opone tylna i troche mi smutno - opona w polowie zuzyta.
Wczorajsze latanie strasznie ja zmasakrowalo - duzo jazdy po ostrych kamieniach, strome podjazdy, przeciskanie sie miedzy glazami. Załącznik 71649 Na zdjeciu Anakee Wild po 2800km Opona w terenie spisuje sie znakomicie zarowno tyl jak i przod. W blocie fajnie lapie przyczepnosc i w miare szybko sie czysci, podobnie jest na trawie. Na asfalcie opona fajnie trzyma. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |