![]() |
Blisko Lepi - ba nawet gorąco....
Tak się składa, że kilka lat pracowałem na hamowni. Cyt. "a badający zapomniał sprawdzić jakie są opony na samochodzie......." zapomniał jeszcze, (albo zabrakło wyobraźni) odpowiedzieć sobie na pytanie: jakie jest chłodzenie opony przy 240 km/h w normalnych warunkach drogowych ??? Dzieju przy "kawce" opowiem Ci swoje przygody "hamowniane":) Zgodzę się jednak , że rozsądek musi być zachowany przy doborze opon. Każdy sam musi sobie odpowiedzieć : jaki styl jazdy, gdzie - Himalaje, czy wokół komina. Objuczony, czy na pusto itd...... Jeśli wsadzisz żarówkę na 6V do AT to wiele świecenia z niej nie będzie |
O widzisz Kazmirze, z ta żarówką trafiłeś.
Najlepiej prosto bez zawiłości , a każdy niech sobie dalej sam odpowie ...... a kawka, o tak bezwzglednie , czas już najwyższy.....rzekł bym " na wczoraj".... |
dzięki koledzy za wszystkie wypowiedzi!
Mój komplecik na zająca doleci. Apropos, jakby komuś się przydało to zakupu dokonałem na https://mopedreifen.biz/ tourance 140/80/17 w akcji promocyjnej, z przesyłką gorzej, ale jak ktoś ma kumpla który tam śmiga od czasu do czasu.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |