![]() |
Pytalem sie w hondziarni i niejakiego Oliviera Monniera (tak tego od Monnier-Honda), mowia, ze ten kawal blachy od traktora, ten stabilizator po srodku musi zostac, bo sie widelec roz...jedzie :( Kombinuje jakby go na cos ladniejszego zamienic... poki co oryginalny blotnik wrocil na miejsce.
Monsieur Monnier proponuje caly widelec na Marzocci, ten od XR600tki wymienic :D :D :D Poczekamy do przyszlej gwiazdki :/ |
Ropucha tylko po siodle jeszcze widać że to Kajtkowa maszyna.
piękna modyfikacja |
Mam 2 pytania:
-czy są efekty uboczne wysokiego błotnika? Np. przy większych prędkościach? -czy trzeba zostawiać ten metalowy wihajster łączący lagi. Samul wymyśliłeś jakiś estetyczny myk? |
Cytat:
Efekt uboczny wysokiego błotnika: nieco więcej syfu na silniku, osłonie chłodnic itp ... ale przynajmniej koło nie ma szans się zablokować na szybkim błocie. Wihajster musi zostać i se go możesz spraynąć czarnym matem i już będzie estetycznie :) |
Krótko i na temat:)
Dzięki Misza! |
z efektów ubocznych to mam też wrażenie że przy przejeżdżaniu przez kałuże wszystko leci mi teraz na buty i nogawki... ale czego sie nie robi dla lansu i szpanu ;)
|
Zastanawiam się jak to się ma też np do rdzewienia ramy. Błotnika wysoko zamontowanego nie mam ale mam trochę skrócony standard i zauważyłem że rama dostaje bardziej kamyczkami przez co pojawia się rdza ...
|
Można sobie dowalić chlapacze z wycieraczki:haha2:
|
|
Czy to był kiedyś piękny i klasyczny Junak?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |