![]() |
Jeszcze się ktoś wybiera ?
|
felek...a bierzesz płozy:))- i jaki żagiel może /nie mówiąc już o OP-!...:))http://africatwin.com.pl/images/icons/icon10.gif
|
Baranek?-a TY hulasz troszku?
|
Ja bym się wybrał tylko w Viaderku mam oponki szosowe więc nie wiem jak będzie :mur:
|
Jak pisałem spróbuje podjechać ale od siebie z domu.
Niestety dostałem zaproszenie na 3 urodziny mojego chrzesniaka w sobotę - więc pewnie pojadę na miejsce, zobacze co i jak i spad do domu. O której planujecie być na miejscu - chociaż słowo bym z wami zamienił ?? Z tego co czytałem impreza jest od 10.00 |
Cytat:
|
oryginalne słowo Pana Organizatora
Witam.
W tym roku zima jest troche zima. Mysle ze po kilku latach, kiedy byla wyjatkowo dla nas laskawa i topilismy ja pro forma, rozbestwila sie na calego i nas troche podgryza. Najgorsze, ze czasem wpada tak z ukradka i znienacka. Wniosek jak zwykle tylko jeden - trzeba utopic suke. Tegoroczne tuzinowe, bo 12 Topienie Burej Suki Zimy trafilo idealnie w najszybszy mozliwy termin - odbedzie sie dokladnie w Pierwszy Dzien Wiosny, Dzien Wagarowicza czy jak go kto tam sobie nazywa - 21.03.2009. Miejsce - tam gdzie zawsze czyli Granica k/ Kampinosu. Dalej zasadniczo bez zmian, tyle tylko ze polanka dalej podobno nie ma operatora, w zwiazku z czym tamtejsza budka z zarciem i piciem moze nie byc czynna, wiec lepiej znowu przywiezc ze soba wszystko. Plan: startujemy od 10.00, Topienie Burej Suki Zimy ok. 13.00. Spotkanie tradycyjnie odbedzie sie bez wzgledu na pogode. Na pewno bedzie tez przynajmniej jeden motocykl - moj :) Tradycyjnie rowniez organizator niczego nie zapewnia poza ogniskiem :)). Zremy i pijemy co sie przywiezie ze soba. -- pozdrawiam ?! Piotr Pietrasik, Motorista. /------------------------------------ |
Postaram się wybrać.
Czy ktoś będzie jechał po twardym a nie patykami? |
Cytat:
Jak chcesz podlec do mnie pojedziemy razem :Thumbs_Up: |
Będziemy w kontakcie :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |