![]() |
Możemy połączyć siły i pociągać gości po naszych chaszczach a potem ugościć słoniną i kawą ;)
|
Kurde - pierwsze 5 dni od dwóch miesięcy, gdy mnie nie będzie i musicie akurat przyjechać :(
A może na Integrację Podlaska się skusicie? |
Kurka wodna...nie damy rady na Integrację i dlatego lecimy teraz, zamiast obczaskanej Ukrainy czy innej Bułgarii :) :P
Bardzo fajnie było by się spotkać bo ale trudno...next time...chyba, że... :) |
Cytat:
|
Jendruś - BARDZO Ci dziękuję (Kamie oczywiście też) za gościnę, klimat, latanie - :Thumbs_Up::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow:
Śluza - wielkie dzięki za dniówkę w siodle, wyczołgałeś nas po żołniersku a na końcu to już cały mokry byłem :D DZIĘKI!:bow::bow::bow::bow::bow: |
Nic wielkiego, Bogu chwała, że cali i zdrowi :)
Do zobaczyska, Wrota Podlasia otworem stoją |
To ja dziękuję za miłe towarzystwo i oderwanie mnie od prac domowych, fajnie się z wami latało, baterie naładowane :D
|
Słuchajta⌠Jeszcze żyję tym wyjazdem. A nie byłoby gdyby nie Wy. Bo lasy stoją, ale ekipy wystrugać w lesie się nie da!
Lasy rzuciły na kolana. Trasy cudne. Jazda nad Narwią urywa łeb (nie tylko od prędkości). Jedzenie pyszne. Ale⌠najlepsza gościnność i niesamowita integracja. Dużo zrobię aby przyjechać na podlaską integrację! :) Do miłego i zapraszam w moje skromne progi! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |