![]() |
wynalezli... bluze, recznik, albo 2 koszulki z plecaka
|
Wywalam. Myslalem ze warto sie podzielic nowinkami jakie proponuje rynek. Sam wiele korzystam z tego co kto ma a czy to kupie czy nie to juz do przemyslenia. Sam naprzyklad skorzystalem kiedys z porady ze warto wozic dwie pompki elektryczna i reczna
Nie mam nic ze spamowaniem ot mialem na celu taki temat co by sie zapoznac co swiat gadzetow oferuje. |
Zacznij pisać jak człowiek a nie jak robot spamujacy
Albo będzie to ostani post na forum. Jak piszą ludzie możesz zobaczy nawet w tym wątku |
Wywal to bo to natarczywa reklama nie mająca nic wspólnego z rekomendacją czy poleceniem wartościowego produktu przez zaufanego motórzystę!
|
1 Załącznik(ów)
Jeśli chodzi o suszenie butów, to jak dla mnie nikt nic lepszego jeszcze nie wymyślił :)
Załącznik 63643 |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
lub to zielone przed namiotem;:D
|
Przemo77... pomysl na watek ciekawy, tylko realizacja do dupy byla... Warto napisac swoja opinie po prostu... Np suszarka, ktora wczesniej umiesciles wg mnie bardzo przydatna. Mam taka i polece, bo po zatopieniu butow na wyjezdzie dzieki niej z rana, szykujac sie do nastepnego dnia jazdy wkladam idealnie, bezpiecznie wysuszone. Nie sprawdzi sie na biwaku bo posadzisz aku ale na wyjazdy typu rumunia z bazy czy ukrainska integra jest ok.
Jesli chodzi o wozenie 2 pompek to moim zdaniem przesada. Tym tropem to mozna drugi motocykl ze soba zabierac w czesciach;) |
Albo zasypać mokry but ryżem ... mówią że działa.
PS: Nie działa |
Cytat:
A jak nie ryż to jeszcze kartofle :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |