![]()  | 

To taki troche zart z mojej strony byl, wszystko z powodu zimy ;), ten lewy wazy conajmniej kilkanascie kilo, a ten prawy ponad piecdziesiat :( tak ze raczej mocno mniejsze ogniwka musialyby byc. 
	 | 

Odkopałem stary wątek, może w międzyczasie ktoś miał okazję używać, widział u kogoś? 
	Szukam sposobu na to, żeby bezpiecznie jeździć zimą w mieście. Śnieg, błoto pośniegowe, odśnieżony asfalt pokryty lodem.  | 

Skuter 125 :) 
	 | 

I narty :) 
	 | 

Dobrze prawisz Rambo. 
	 | 

Miałem skuter, fajny był ale już się najeździłem. 
	Do skuterów widziałem zimowe opony. Huberta zapytam, może są takie w rozmiarze Afrykowym.  | 

Przejeździłem kilka zim motocyklem, i o ile 250cc to jeszcze dało rade to większymi się da tylko jak są mrozy i jest sucho w miare, i nie ma szklanki. 
	Ale o działalności soli rozsypywanej przez drogowców na nasze motocykle nie musze chyba nikomu nic tłumaczyć..  | 

1 Załącznik(ów) 

| 

A mysmy kolcowali przedwczoraj opony, koszt 10 zl, 3 godziny roboty, bez sciagania opon z kol, wychodzi na to,ze stosunek nakladow pieneidzy/pracy do efektu jest rewelacyjny. 
	Oczywiscie nie mowie o spedwayu, ale jak ktos nie chce sie miec na nawet ubitym sniegu przyczepnosc, to naprawde warto. Pozatym po asfalcie jezdzi sie bez jakichkolwiek problemow przy 2 atm, a przy skorygowaniu cisnienia do 1,3 kolce trzymaja  | 

Pytajcie Szparaga, jest specem od kolców...i od nart ;) 
	jakby ktoś miał wątpliwości: http://youtu.be/dvp7hhnodIY  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |