Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Beskid Niski 4-6.10.15 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=25156)

magyar 03.11.2015 17:00

Cytat:

Napisał voxan69 (Post 455379)
Zetjohny dokładnie ten numer
Magyar zapraszam na wiosnę do Sanoka

BĘDĘ!!

herni 03.11.2015 17:49

Powodzenia chopacy!

Sub 03.11.2015 21:12

Obiecuję, że przecioram, aż płytkę z nogi sam sobie wyjmiesz...:D

Adagiio 04.11.2015 07:40

Miejcie na uwadze że przy week w beskidzkich krzaczorach są łapanki, pląta się jeszcze pełno ekozjebów po lesie którzy dzwonią na policję. Do schroniska w Radocynie legalny dojazd jest szutrem od Jasionki i od Zdyni drogą koło watry, oraz szutrem od Wyszowatki. Jak by was trafili na drodze od Zdyni to powiedzcie że macie nocleg w schronisku . Kiedyś był tam zakaz, ale kilka lat temu udostępnili ją wyłącznie na dojazd do schroniska. Droga gminna od Nieznajowej przez brody do schroniska została zagrabiona przez lp i obowiązuje tam zakaz . Przy niektórych szlabanach są pomontowane kamerki uważajcie na blachy i okrycie głowy .
Udanego endurzenia .

consigliero 04.11.2015 08:03

Ostatnio jechałem przez te brody i żadnego zakazu nie było , chyba że to takie niepisane prawo.

Adagiio 04.11.2015 14:44

Cytat:

Napisał consigliero (Post 455453)
Ostatnio jechałem przez te brody i żadnego zakazu nie było , chyba że to takie niepisane prawo.

Jak skręcisz w prawo z asfaltu przed mostem i ujedziesz ze 100 m jest tablica informacyjna . Znaku zakazu pewnie nie było bo często tam ginie. Paradoks bo przy asfaltowej drodze jest drogowskaz na którym widnie napis Nieznajowa 2, na mapach jest to gminna a w rzeczywistości nie możesz tamtędy jechać !

strobus1 04.11.2015 16:53

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 455494)
Jak skręcisz w prawo z asfaltu przed mostem i ujedziesz ze 100 m jest tablica informacyjna . Znaku zakazu pewnie nie było bo często tam ginie. Paradoks bo przy asfaltowej drodze jest drogowskaz na którym widnie napis Nieznajowa 2, na mapach jest to gminna a w rzeczywistości nie możesz tamtędy jechać !

Skoro jest kierunkowskaz do miejscowości to można jechać. Ile razy można to samo powtarzać??

consigliero 04.11.2015 17:13

Tylko ja jechałem od Czarnego z bacówki

Adagiio 04.11.2015 17:51

Od Czarnego też nie możesz, jak będziesz tam następnym razem zajedź do leśniczego którym mieszka w pierwszym domu za schroniskiem na drodze do Zdyni i zapytaj . Legalne drogi dojazdowe sa trzy, które podałem we wcześniejszym poście . Przy czym w zimie tylko ta od Zdyni jest utrzymywana w przejezdności.

Adagiio 04.11.2015 17:56

Cytat:

Napisał strobus1 (Post 455503)
Skoro jest kierunkowskaz do miejscowości to można jechać. Ile razy można to samo powtarzać??

Podałem tą informację żeby ostrzec tych co chcieli by tamtędy jechać, ponieważ były akcje mające swój finał w sądzie na tej drodze, nie mam ochoty na dyskusje z Tobą dlaczego tak jest.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47.