![]() |
Brawo,brawo.
Synchro akcji z muzyka ,ujecia,montarz ,soundtrack pierwsza klasa. Szkoda,ze tyle zachodu jest,by sie dostac do Iranu. Zwlaszcza teraz.. Niezapomniane przezycia i zapewnie nowe spojrzenie ojca na osobe corki,po tylu kilometrach. Taka podroz wplywa na wszystko.Podziwiam. pozdrawiam |
:Thumbs_Up:
Dzięki za dobre słowo w sprawie filmu. Miałem wrażenie że może być za długi bo już 3 minuty jest akurat:) Jak to nazwałeś "spojrzenie ojca na córkę" utrwaliło się właściwie, bo jeździliśmy już razem na TDM 850 na wyprawy. Jedną opisałem na forum ADVrider i TDM.pl Teraz ma za sobą coś około 50 tyś km doświadczenia pasażerskiego i lekkie aspiracje na własny pojazd, czego się obawiam nieco ;) |
dołączam do ochów i achów
|
Coz powiedziec..
Gratuluje Przygody!!!!! |
Podziwiam, fajna inspiracja. Jeżdżę sam i nie wiem czy odważyłbym się zabrać w taką podróż którąś ze swoich córek - długa trasa, klimat...
|
Przedstawiam drugą i ostatnią część zmagań moich i mojej córki z kilometrami w siodle motocykla. Tym razem ruchomy obraz jest o tym jak po wyjechaniu z gościnnego Iranu, przemierzamy Turcję a potem inne kraje w stronę domu. Mimo mizernej jakości materiału, mam nadzieję że film odniesie skutek i tych co się wahają zainspiruje a tych co już od dawna podróżują, utwierdzi w pasji podróżniczej. Warto ustawić FullHD, bo wtedy obraz jest znośny. To wszystko co mam do pokazania w tej sprawie. Miłego oglądania :smoking: |
Celofan mistrz! Szkoda, że wcześniej nie kupiłeś ode mnie lusterek do Kata. Byłyby w Iranie;)
|
Wtedy jeszcze nie zdążyłem popsuć swoich. Dzięki ;) Często dużo spraw załatwiam od tyłu. Tym razem stało się podobnie. Na koniec więc przedstawiam trailer ... zachęcający do obejrzenia filmów :D |
Szacunek...
Jeden z tych filmów, które inspirują, pozytywnie nakręcają i pokazują, że chcieć to móc;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |